به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، محمد علی دوامی ظهر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در این ارتباط طرحهای کاهش تلفات با حذف شبکه های فشار ضعیف با اولویت مناطق گرمسیری تهیه و به توانیر ارسال شده است.
وی اضافه کرد: با حذف شبکه های فشار ضعیف، مشکلاتی از قبیل برقهای غیر مجاز، نیاز مداوم به هرس درختان، خاموشیهای مربوط به این شبکه و تابلوهای پستهای عمومی، برق گرفتگی ، سرویس و تعمیرات شبکه فشار ضعیف و تابلوها، تلفات فنی این شبکه ها که هزینه های زیادی را برای شرکت و مشترکین در پی داشت از بین خواهد رفت.
وی بیان کرد: حفظ محیط زیست به دلیل از بین رفتن تاثیرات سوء شبکه فشار ضعیف بر آن، برطرف شدن نیاز به ایستگاه ها و واحدهای اتفاقات و عملیات و برداشته شدن ترانسهای فوق بار و در نهایت افزایش قابل توجه رضایت مشترکان به دلیل استفاده از برق مطمئن و پایدار از دیگر محاسن جایگزینی ترانسهای ظرفیت پایین به جای شبکه های فشار ضعیف است.
معاون بهره برداری شرکت توزیع برق استان فارس بیان کرد: کمیته بهبود بهره برداری بر لزوم توجه بیشتر و مداومت در شناسایی و جمع آوری برق های غیر مجاز و تبدیل آنها به انشعابات مجاز بر اساس قوانین و آیین نامه ها، تاکید دارد.
وی با اشاره به خطوط برق بحرانی و خطوط خارج شده از بحران، خاطرنشان کرد: هر ماه به صورت مستمر گزارشهای مستندی در خصوص وضعیت شبکه و تمام خطوط به ستاد ارسال و توسط کارشناسان مورد بررسی قرار می گیرد.
دوامی با اشاره به اینکه نظارت و پایش دقیق و مداوم عملکرد مدیریتهای برق در شهرستانهای استان برای ارتقا سطح بهره برداری و بهره وری به کمک خطا یابهای مجهز به smsبا جدیت در دستور کار قرار داشته و دارد، ادامه داد: قبل از آغاز فصل گرما، بررسی دقیق وضعیت شبکه برای شناسایی هرگونه اشکال مورد تاکید قرار گرفته و به مدیریتهای برق در سراسر استان ابلاغ شده است.
معاون بهره برداری شرکت توزیع برق استان فارس با بیان اینکه بازدید از تمام خطوط فشار متوسط و تعمیرات مورد نیاز بیش از 60 درصد شبکه انجام شده، عنوان کرد: هر ماه جلسات منظمی در خصوص بهبود بهره برداری در سطح مدیریتهای برق شهرستانهای استان برگزار و نسخه ای از صورتجلسه مربوطه به ستاد شرکت ارسال می شود.
نظر شما