پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ تیر ۱۳۸۹، ۱۷:۵۴

فرهنگ عفاف و حجاب با برگزاری نمایشگاه ها تقویت می شود

فرهنگ عفاف و حجاب با برگزاری نمایشگاه ها تقویت می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل ارشاد مازندران با تاکید بر ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه اظهار داشت: فرهنگ عفاف و حجاب با برگزاری نمایشگاه ها تقویت می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عباس علی ابراهیمی عصر سه شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه عفاف و حجاب با عنوان نور و نجابت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ‌انسان دارای هویتی است که بر نظام اعتقادات اسلامی تعلق گرفته است.

وی افزود:‌ انسان موظف است این شان و هویت را که شامل انجام واجبات، ترک محرمات و حفظ ارزش هاست رعایت کند که نماد این حرکت به مسئله عفاف و حجاب بازمی گردد.
 
ابراهیمی با بیان اینکه بانوان باید بیشتر در زمینه عفاف و حجاب فعالیت داشته باشند، خاطرنشان کرد: ‌ظاهر افراد دلالت بر باطن افراد دارد و جامعه نیز به ظاهر هر مسئله ای بیشتر توجه دارد.
 
وی با  مناسب ارزیابی کردن نمایشگاه عفاف و حجاب گفت: ‌جایگاه عفاف و حجاب جایگاه رفیعی است و مسئولان موظف هستند که در این زمینه کار کنند و این نمایشگاه نیز از وضعیت مناسبی برخوردار است.
 
مدیرکل ارشاد مازندران یادآور شد:‌ اگرچه مشکلاتی بر سر راه نمایشگاه وجود دارد اما برگزاری نمایشگاه های اینچنینی می تواند در روند توسعه عفاف و حجاب  موثر باشد.
 
وی با بیان اینکه نمایشگاه باید در مرکز شهر برگزار می شد، گفت:‌ استان با بضاعت خود این نمایشگاه را برگزار کرده است.
 
ابراهیمی افزود: در زمینه برگزاری نمایشگاه های عفاف و حجاب باید فرهنگسازی صورت گیرد تا افراد نسبت به برگزاری این نمایشگاه ها توجیه شوند.
کد خبر 1116215

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha