روح الله مهربان در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد اظهار داشت: در قالب اخذ این تعداد اظهار نامه بیش از 16 میلیارد و800 میلیون تومان مالیات وصول شده است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 86 درصد از درآمد های لرستان از طریق مالیات به دست می آید، خاطر نشان کرد: برای سال جاری حدود 200 میلیون تومان اعتبار از محل مالیات وصولی استان صرف امور عمرانی در لرستان می شود.
مدیر کل امور مالیاتی استان لرستان با اشاره به اینکه 50 درصد از مالیات ارزش افزوده مربوط به عوارض شهرداری ها است، عنوان کرد: در شش دوره گذشته اجرای طرح مالیات ارزش افزوده بیش از چهار میلیارد و 500 میلیون تومان از عوارض شهر داری ها وصول شده است.
مهربان با تاکید بر اخذ اظهار نامه های مالیاتی توسط اشخاص حقیقی و صاحبان مشاغل بیان داشت: در صورت عدم ارائه اظهار نامه های مالیاتی توسط این افراد از معافیت پرداخت پنج میلیون تومان مالیات برخوردار نخواهند شد.
وی یادآور شد: علاوه بر عدم محرومیت از معافیت پنج میلیون تومانی این افراد مبلغی بالغ بر 850 هزار تومان علاوه بر مالیات پرداختی جریمه خواهند شد.
مدیر کل امور مالیاتی استان لرستان با اشاره به اینکه در سال جاری بیش از 235 میلیارد ریال مالیات در استان وصول شده است، خاطر نشان کرد: از این مبلغ بیش از هشت میلیارد و 600 میلیون ریال از شرکتهای خصوصی، هشت میلیارد و 300 میلیون ریال حقوق کارکنان دولت و دو میلیارد ریال نیز توسط صاحبان مشاغل در لرستان مالیات وصول شده است.
مهربان خاطر نشان کرد: مابقی وصول مکالیات در لرستان مربوط به حوزه هایی مانند ارث و سایر درآمد ها در استان می باشد.
وی یادآور شد: در سه ماه نخست سال جاری بیش از یک میلیارد و 100 میلیون تومان مالیات بر ارزش افزوده در لرستان وصول شده است.
مدیر کل امور مالیاتی استان لرستان با بیان اینکه در سال جاری حدود 700 مودی مشمول طرح مالیات ارزش افزوده در لرستان ثبت نام کرده اند، بیان داشت: همچنین بیش از یک هزار و 200 نفر نیز در حال ثبت نام در این زمینه می باشند.
نظر شما