پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ تیر ۱۳۸۹، ۱۰:۰۵

در گفتگو با مهر ؛

دلایل رونق بازار سرمایه اعلام شد

دلایل رونق بازار سرمایه اعلام شد

مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار واگذاری سهام شرکتهای مشمول اصل 44 را باعث رونق بورس دانست و گفت: حدود 40 درصد بازار سرمایه در اختیار شرکتهای مشمول واگذاری است.

حسن قالیباف اصل در گفتگو با مهر با بیان اینکه اجرای اصل 44 قانون اساسی بر بازار سرمایه کشور تاثیرداشته است، افزود: با توجه به اینکه عرضه های بزرگی از سهام شرکتهای دولتی در بازار سرمایه انجام شده است، هم اکنون حدود 40 درصد بازار در اختیار شرکتهای مشمول واگذاری قرار گرفته است.

مدیرعامل شرکت بورس و اوراق بهادار عرضه پالایشگاهها و شرکتهای بزرگ همچون خودرو سازی ها را باعث رونق و توسعه بازار بورس و تنوع صنایع در بورس دانست و گفت: این درحالی است که برای حضور سرمایه گذاران خارجی به کشور تلاشهایی نیز صورت گرفته است.

وی با اشاره به افزایش سهام در تملک خارجیان از 10 به 20 درصد با اصلاح آئین نامه سرمایه گذاری خارجی و اصلاح روند عدم خروج سرمایه توسط سرمایه گذار خارجی تصریح کرد: سرمایه گذارانی که می خواهند در ایران سرمایه گذاری کنند، قطا اولین جایی که وارد می شوند، بازار سرمایه است.

قالیباف اصل با تاکید بر اینکه قانون بازار سرمایه از به روزترین قوانین است، ادامه داد: شرکتها برای حضور در بازار سرمایه باید اطلاعات خود را به روز کرده و شفاف سازی نمایند، این در حالی است که عرضه سهام شرکتها در بورس در شرایط رقابتی رخ می دهد و شرکتهای پذیرفته شده باید خود را با شرایط تطبیق دهند و قوانین بازار سرمایه را بپذیرند. با توجه به این امر می توان گفت که اصل در بازار سرمایه بر اساس رقابت سال است.

وی با اشاره به سهم بخشهای مختلف در بازار سرمایه ایران سهم بخش حقیقی را 21 درصد و حقوقی ها را 79 درصد اعلام کرد و با بیان اینکه سهم حقیقی ها در بازار سرمایه افزایش یافته است، تصریح کرد: سهم دولت ونهادهای دولتی در بازار سرمایه 16.5 درصد و سهم بانکها نیز 4 درصد است.

این مقام مسئول در بازار سرمایه ایران سهم صندوقهای بازنشستگی و تامین اجتماعی در بازار سرمایه را نیز 16 درصد، سهام عدالت را 16 درصد و شرکتهای سرمایه گذاری را نیز 25.5 درصد ذکر کرد.

وی همچنین بر حضور بیشتر بخش خصوصی در بورس تاکید و بیان کرد: با اقدامات صورت گرفته در بازار سرمایه و با اصلاح روندها و ساختار باید شاهد حضور بیشتر بخش خصوصی در این بازار باشیم.

کد خبر 1118438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha