به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، حجت الاسلام محمدنقی لطفی ظهر یکشنبه در دیدار با کارکنان بهزیستی استان ایلام افزود: رسیدگی به حال محرومان جامعه تنها به عهده نهادهای حمایتی همچون بهزیستی نیست بلکه همه باید در راستای رفع مشکلات نیازمندان جامعه تلاش کنند.
وی ادامه داد: بهزیستی از نهادهای حمایتی بسیار مهم و ارزشمند در نظام است زیرا با محترم ترین افراد جامعه سرو کار داشته و برای رفع نیازهای این قشر در تلاش و فعالیت است.
وی اضافه کرد: نهادهای حمایتی در ارائه خدمت به جامعه هدف باید شخصیت افراد را حفظ کرده تا آنها به دلیل مشکلات جسمی و مالی احساس بی احترامی نکنند.
وی با تجلیل از خدمات سازمان بهزیستی ایلام گفت: خوشبختانه این سازمان گامهای بسیار بلندی در طول 30 سال گذشته در راستای کمک به رفع مشکلات معلولان و اقشار آسیب پذیر جامعه برداشته است.
امام جمعه ایلام همچنین خدمت در بهزیستی را نوعی جهاد دانست که در نزد پروردگار از اجر معنوی برخوردار است.
در این دیدار مدیرکل سازمان بهزیستی استان ایلام نیز گزارشی از فعالیتهای این سازمان را ارائه کرد.
نظر شما