منصور قلیچ لی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: در راستای اجرای ماده 9 قوانین و مقررات سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، این اداره کل علاوه بر کنترل محصولات در انتهای خطوط تولید کارخانجات ، با اجرای طرح اجرای هماهنگ استاندارد ( طاها ) ، کالا و خدمات را در مراکز عرضه ، توزیع و فروش نیز مورد بازرسی و کنترل قرار می داد.
وی اظهار داشت: این طرح که هدف از اجرای آن، ایجاد شرائط نا امن برای عرضه کنندگان کالای فاقد علامت استاندارد و بی کیفیت و اشاعه و ترویج فرهنگ استاندارد است.
وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته 10 هزار و 248 واحد صنفی استان را مورد بازرسی و نظارت قرار گرفت که پنج هزار و پنج واحد صنفی معادل 49 درصد واحدها ، هیچگونه کالای غیر استانداردی عرضه نمی کردند.
دبیر شورای استاندارد در اشاره به سایر یافته های این طرح بیان داشت: یافته ها همچنین نشان می داد که واحدهای صنفی شهر علی آباد از لحاظ عرضه کالای استاندارد ، در بهترین وضعیت و شهرستان کردکوی از این لحاظ در بدترین شرائط قرار داشتند.
وی با اشاره به اینکه 75 درصد کل واحدهای صنفی عرضه کننده کالاهای گروه پارچه ، پوشاک و کفش ، کالای استاندارد و با کیفیت عرضه می نمودند گفت : نتایج اجرای این طرح نشان می داد.
این عضو ستاد هماهنگی صنایع و معادن استان افزود: 65 درصد واحدهای صنفی عرضه کننده کالاهای غیر استاندارد در گروه صنفی خواروبار و لبنیات قرار داشتند.
این عضو ستاد هماهنگی صنایع و معادن استان افزود: 65 درصد واحدهای صنفی عرضه کننده کالاهای غیر استاندارد در گروه صنفی خواروبار و لبنیات قرار داشتند.
وی اضافه کرد: بیشترین دارندگان مدارک تحصیلی عالی در بین صاحبان اصناف نیز در شهرهای کردکوی با 9.15 درصد و در گرگان با 8.95 درصد بودند.
قلیچ لی تصریح کرد: اطلاع از نتایج این طرح می تواند برای مدیران برنامه ریز و تصمیم گیر استان در جهت فراهم سازی بسترهای اجرایی و قانونی لازم برای توسعه فرهنگ استاندارد و برای مدیران اجرایی مرتبط در استان نیز جهت افزایش میزان رضایتمندی جامعه و افزایش سطح سلامت و رفاه عمومی مفید باشد.
نظر شما