پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَهُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَهُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَهُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ تیر ۱۳۸۹، ۹:۳۳

توان تحویل گیری و تخلیه گندم در زنجان 250 درصد افزایش یافت

توان تحویل گیری و تخلیه گندم در زنجان 250 درصد افزایش یافت

زنجان - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی زنجان از دوبرابر شدن تعداد مراکز خرید گندم در استان نسبت به پارسال خبر داد و گفت: با این رشد توان تحویل گیری و تخلیه گندم در استان به نسبت سال گذشته 2.5 برابر شده است.

پرویز خالقی در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان با اعلام اینکه سال گذشته و در آخرین روزهای ماه تیر، 48 هزار تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان خرید و ذخیره شده بود، افزود: این مقدار امسال و تا این لحظه به 120 هزار تن رسیده که رشد 250 درصدی را نشان می دهد.

وی  در خصوص دلایل افزایش توان تحویل گیری و تخلیه اظهار داشت: در جهت تحقق شعار سال و تلاش شبانه روزی همکاران در سال همت مضاعف و کار مضاعف امسال خوشبختانه با رشد تولید گندم نیز مواجه بوده ایم.
 
خالقی افزود: با افزایش تعداد مراکز خرید گندم و تجهیزات و ماشین آلات در سیلوهای بخش دولتی و خصوصی و افزایش فضاهای مراکز ذخیره سازی توانسته ایم زمان انتظار تحویل را به حداقل رسانده و گندم بیشتری از کشاورزان تحویل بگیریم.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 14 زنجان ادامه داد: هم اکنون در مراکز خرید استان روزانه 10 هزار تن گندم خریداری و ذخیره می شود.
کد خبر 1119775

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha