پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۹ تیر ۱۳۸۹، ۱۱:۰۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

یک چهارم روستاهای بروجرد نیازمند ساخت خانه عالم هستند

یک چهارم روستاهای بروجرد نیازمند ساخت خانه عالم هستند

خرم آباد - خبرگزاری مهر: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد گفت: در حال حاضر در یک چهارم روستاهای شهرستان بروجرد نیاز به ساخت خانه عالم داریم در حالیکه اعتبارات ما در این زمینه بسیار محدود است.

حجت الاسلام محمد باقرمحمدی پیام در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرستان بروجرد اظهار داشت: تاکنون در یک هشتم روستاهای شهرستان بروجرد عملیات ساخت خانه های عالم آغاز شده است ولی هنوز این خانه ها به بهره برداری نرسیده اند.

وی افزود: وضعیت خانه های عالم در شهرستان بروجرد مطلوب نیست و باید همچون دو سال گذشته اعتبار لازم داده شود تا ظرف دو سال آینده شاهد بهره برداری از این خانه های عالم باشیم.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بروجرد خاطرنشان کرد: تاکنون ما تنها موفق به ساخت 25 خانه عالم در روستاهای این شهرستان شده ایم.

حجت الاسلام محمدی پیام به برخی از مشکلات مبلغین از جمله عدم وجود مسکن اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه خانه عالم تنها برای سکونت خانواده عالم نیست، بلکه به عنوان محل مشاوره و حل و فصل برخی از مشکلات اهالی روستا نیز استفاده می شود در این رابطه مبلغان نیازمند مسکن هستند.

وی در خصوص وضعیت مساجد شهرستان بروجرد نیز بیان داشت: مساجد این شهرستان از وضعیت مطلوبی برخوردارند و بروجرد از نظر تعداد مساجد در استان رتبه اول را دارد.

رئیس اداره تبلیغات اسلام شهرستان بروجرد تصریح کرد: با توجه به رویکرد فرهنگی دولت دهم و سوق دادن اعتبارات بطرف امور فرهنگی، انتظار می رود از طریق حمایت های مربوطه بتوان قدم های مناسبی برای بهبود زیرساخت های توسعه فرهنگ دینی در این شهرستان برداشت.

حجت الاسلام محمدی پیام ضمن تاکید بر برداشتن قدم های اساسی در حوزه مساجد، اظهار داشت: ما توانسته ایم در حوزه نرم افزاری مساجد قدم های خوبی برداریم ولی رونق دادن به این برنامه ها مستلزم فعالسازی بیشتر منابع و بکارگیری روحانیون در امر تبلیغ و اقامه نماز در مساجد، فعالسازی کانون های فرهنگی مساجد، تجهیز و تقویت مساجد، ایجاد شبکه های اینترنتی فرهنگی و مذهبی، برگزاری محافل انس با قرآن در مساجد است که این موارد به دلیل تنگناهای اعتباری هم اکنون با مشکل مواجه است.

وی با اشاره به سفر سوم هیئت دولت به لرستان، یادآور شد: اگر در سالجاری یا در سال های آینده نسبت به تامین اعتبار اقدامات مناسبی صورت گیرد قطعا رونق و شکوفایی بیشتری را در مساجد مشاهده خواهیم کرد.

کد خبر 1119807

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha