به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، عبدالمجید واحدی صبح سه شنبه در جلسه مطالعات راهبردی و طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی اسلام آباد غرب اظهار داشت: در جلسه ای که چند مدت گذشته با حضور استاندار و نماینده مردم شهرستان اسلام آباد غرب در مجلس شورای اسلامی و جمعی از سرمایه گذاران استان برگزار شد، طرح جامع این پروژه به منظور اجرا و همچنین جلب مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاران به تفصیل ارائه شد که کارخانجات و تولیدکنندگانی از قبیل کاشی کاژه، شرکت پاک مایه، اتاق بازرگانی، اتاق تعاون، شرکت سرمایه گذاری سهام عدالت و سازمان همیاری شهرداری های استان و... برای مشارکت در اجرای این طرح اعلام آمادگی کردند.
وی با بیان اینکه این پروژه دولتی نیست و از منابع دولتی قابل سرمایه گذاری نیست، گفت: برای تسریع در اجرای این طرح باید سریعا هیئت موسس آن تعیین شود تا افراد مشخص شده با همکاری مشاور طرح جهت پیشبرد امور تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.
در ادامه افراد حاضر در جلسه به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پیرامون چگونگی تعیین هیئت موسس و اتخاذ تصمیمات راهبردی جهت تسریع در اجرای امور طرح پرداختند.
در این جلسه اعضای مهندسین مشاور نقش کوثر به عنوان مشاور طرح گزارشی در خصوص مطالعات راهبردی و طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی اسلام آباد ارائه کردند.
نظر شما