پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ تیر ۱۳۸۹، ۱۴:۴۷

معاون عمرانی وزیر کشور از مرکز زباله ری بازدید کرد

معاون عمرانی وزیر کشور از مرکز  زباله ری بازدید کرد

استان تهران - خبرگزاری مهر: وزیر کشور معاون امور عمرانی خود را مامور کرد تا به همراه مدیران و کارشناسان محیط زیست، مسئله نارضایتی مردم از نحوه دفن مرکز زباله کهریزک و سرریز شدن شیرابه ها را بررسی کند.

به گزارش خبرنگار مهر در شهرری،‌ این دستور درپی دیدار چند روزگذشته جعفر فرجی، فرماندار شهرری با مصطفی محمد نجار و درخواست وی مبنی بر بررسی مشکلات مرکز بازیافت زباله کهریزک صورت گرفت.

معاون وزیر کشور نیز پیش از بازدید از مرکز بازیافت زباله کهریزک در جلسه ای با حضور فرماندار شهرری، نمایندگان وزارت کشو وسازمانهای محیط زیست، بهداشت، مسکن و شهرسازی، امور شهرداری های کشو، استانداری تهران، اعضای شورای اسلامی و مقامات محلی شهرری دستور تشکیل  جلسه فوق العاده کارگروه ملی شورای راهبردی محیط زیست را صادر کرد.

وی تاکید کرد: باید در خصوص جانمایی مکانهای دیگری برای دفع زباله دراستان تهران سریعا اقدامات اساسی صورت گیرد.

این مسئول گفت: باید برنامه ریزی های لازم و مناسبی برای بازیافت زباله ها بالاخص زباله های ویژه و بیمارستانی اندیشیده شود.

در این جلسه که تصمیمات مهم و مناسبی برای مرکز بازیافت زباله و شهروندان کهریزک اتخاذ شد فرماندار شهرستان ری، رئیس اداره حفاظت محیط زیست و رییس شورای اسلامی  این شهرستان گزارشی از روند فعالیت و نحوه دفع زباله و پسماندهای شهری در کهریزک ارائه کردند.

پس از این جلسه معاون امورعمرانی وزیر کشور و هیئت همراه وی با حضور در مرکز زباله کهریزک با وجود گرمای بیش از 40 درجه از تمامی بخش های مرکز زباله کهریزک  و شیرابه های ایجاد دیدن کرد که این بازدید حدود دو ساعت به طول انجامید.

مسئولان مرکز بازیافت و کارشناسان محیط زیست در قسمتهای گوناگون توضیحات لازم را به نماینده ویژه وزیر کشور ارائه کردند.

کد خبر 1120106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha