پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ تیر ۱۳۸۹، ۱۳:۱۰

آرسنال به دروازه بان استرالیا پیشنهاد داد

آرسنال به دروازه بان استرالیا پیشنهاد داد

باشگاه آرسنال علاقمند است "مارک شوارتزر" دروازه بان استرالیایی فولهام، را به خدمت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه فولهام یک بار پیشنهاد 2 میلیون پوندی آرسنال را رد کرده اما با جدایی روی هاجسون از "کراون کاتج" و حضور در  لیورپول، توپچی ها بار دیگر در نظر دارند تا این دروازه بان را به خدمت بگیرند.

شوارتزر 37 ساله علاقمند است تا در یک باشگاه تراز اول بازی کند و برپایه گزارش سان، آرسن ونگر در نظر دارد به این دروازه بان نقش مربیگری دروازه بانان تیمش را هم بدهد.

گزارش ها حاکی از آن است که مبلغ پیشنهادی آرسنال باید تا سطح 4 میلیون پوند افزایش پیدا کند تا فولهامی ها با این انتقال موافقت کنند.

کد خبر 1120813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha