به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل، رئیس مرکز آموزش سازمان صدا و سیمای کشور در آیین گشایش این همایش از ایجاد تغییر و تحول اساسی در نحوه آموزش کارشناسان صدا و سیما خبر داد.
دکتر محمود اربابی اظهار داشت: امسال هفت دوره ویژه بر اساس نیازهای سازمان طراحی شده که تاثیر آن به صورت مستقیم و موثر خواهد بود.
وی هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را آموزش و تعامل هر چه بیشتر بین شرکت کنندگان و هماهنگی با سیاستهای سازمان صدا و سیما عنوان کرد.
رئیس مرکز آموزش سازمان صدا و سیمای کشور افزود: آموزش عنصر مهم صدا و سیما است و به جهت تغییرات آموزشی امسال 24 میلیارد ریال به بودجه آموزشی این سازمان اضافه شده است.
وی همچنین مشکل اصلی این بخش صدا و سیما را عدم تطبیق تحصیلات با رشته شغلی افراد عنوان کرد و ابراز داشت: آموزش در سازمان باید به گونهای برنامه ریزی شود که بدنه سازمان را به سمت اهداف مشخص پیش ببرد.
اربابی همچنین از برگزاری دوره ویژه خبرنگاران متناسب با آموزشهای به روز دنیا در نیمه دوم سال جاری خبر داد.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز اردبیل نیز در این مراسم طی سخنانی آموزش و پژوهش را دو رکن اصلی در صدا و سیما دانست و اضافه کرد: آموزش اگر به صورت کارشناسی و مفید باشد، ببی شک باعث بهرهوری، کار آمدی و اثر بخشی خواهد شد.
ابوالحسن صادقی جهانی با اشاره به برگزاری دوره های مختلف آموزشی در صدا و سیما، خواستار تاسیس و راه اندازی دانشگاه صدا و سیما در اردبیل شد.
وی با تاکید بر ضرورت تحقق این مهم در استان و نقش ویژه آموزش در سازمان خاطر نشان کرد: با تاسیس این دانشگاه انسجام سازمانی افزایش یافته و به صورت کاملاً علمی از ظرفیتها و استعدادهای افراد بهره گیری خواهد شد.
نظر شما