پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳۰ تیر ۱۳۸۹، ۱۵:۵۳

میثاقیان:

قهرمان حاشیه بودم اما دیگر وارد حاشیه نمی شوم/ استقلال را می بریم

قهرمان حاشیه بودم اما دیگر وارد حاشیه نمی شوم/ استقلال را می بریم

تبریز - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم فوتبال شهرداری تبریز گفت: در گذشته قهرمان بلامنازع حاشیه بودم اما دیگر وارد حاشیه نخواهم شد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، اکبر میثاقیان پیش از ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: عملکرد یکسال گذشته من نشان داد علاوه بر اینکه هرگز وارد حاشیه نشدم بلکه تیمم هم از نظر فنی و هم از نظر اخلاقی از سوی فدراسیون بهترین تیم لیگ یک معرفی شد.

وی همچنین وجود نظم و انضباط در باشگاه را عامل دیگر دوری از حاشیه خواند و تصریح کرد:‌باشگاه شهرداری تبریز دارای انضباط دقیقی است و فضای موجود به هیچیک از عوامل تیم اجازه ورود به مسایل حاشیه ای را نمی دهد.

میثاقیان با اشاره به عملکرد شهرداری تبریز در فصل گذشته لیگ یک یادآور شد: در سال گذشته شهرداری تبریز تمام رکوردهای تاریخ لیگ فوتبال ایران را شکست چراکه بهترین خط حمله، خط دفاع، تیم اخلاق، تیم بدون شکست و از همه مهمتر صعود به لیگ برتر پس از 12 سال نتیجه زحمات مجموعه تیم بود.

وی در پاسخ به موضوع تکراری منشوری بودن یا نبودن وی از سوی فدراسیون اظهار داشت: از نظر من این بحث خاتمه یافته بوده و دیگر به آن فکر نمی کنم.

میثاقیان ضمن رد مصاحبه هائی که از قول وی در برخی رسانه ها عنوان می شود افزود: از مدت ها قبل موبایلم را خاموش کرده و با هیچ شخصی مصاحبه نمی کنم تا دوباره مرا وارد حاشیه نکنند.

همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس بهترین بازی را ارائه کرده ام

اکبر میثاقیان در ادامه با اشاره به نخستین بازی شهرداری تبریز مقابل استقلال تهران در اولین هفته فصل جدید لیگ برتر افزود: سابقه مربیگری من در تیم های مختلف نشان داده که هرگز مقابل تیم هایی مانند استقلال و پرسپولیس کم نیاورده و بهترین عملکرد را داشته ام.

وی با بیان اینکه تیم شهرداری به دلیل درگیر بودن در لیگ یک و خستگی بازیکنان تنها یک هفته فرصت آماده سازی داشته است ادامه داد: قرار گرفتن در مقابل تیمی مانند استقلال که از یکماه گذشته در اردوهای مختلف بوده و از نظر آمادگی در سطح بالائی قرار دارد سخت است اما هرگز در مقابل آنها دست و پابسته نیستیم.

سرمربی شهرداری تبریز با بیان اینکه چهره اصلی این تیم را باید از هفته های پنجم، ششم به بعد دید، افزود: در عین حال باید عملکردمان طوری باشد که از همان هفته های آغازین خود را از رده های پائین جدا کرده و در دلهره بازگشت به لیگ یک نباشیم.

شهرداری آسانسور نخواهد بود

میثاقیان با اشاره به اینکه همواره 50 درصد تیم های تازه وارد لیگ برتر دوباره به لیگ یک باز می گردند، افزود: شهرداری تبریز با داشتن بازیکنان کاملا قدرتمند و کادر مدیریتی و فنی خوب هرگز در حکم آسانسور لیگ نخواهد بود.

وی یادآور شد: 26 بازی بدون باخت در لیگ یک و داشتن مهره هائی چون: میثم بائو، شهرام گودرزی، محمدرضا طهماسبی، محسن نیسانی، سعید دقیقی، علی کریمی و ... هرگز نگرانی از این بابت نداریم.

وی همچنین با بیان اینکه تاکنون با یک بازیکن برزیلی در تیم شهرداری جذب شده است، افزود: لیست ما هنوز سه جای خالی دارد و در فکر جذب یک مهاجم و یک هافبک دفاعی از برزیل برای شهرداری هستیم.

برنامه آمادگی شهرداری برای تعطیلات لیگ است

میثاقیان با بیان اینکه در کمترین فرصت ممکن بازیکنان را برای رویاروئی با حریفان آماده می کند، افزود: در طول فصل پنج تعطیلی به مناسبت های مختلف در لیگ برتر به وجود خواهد آمد که عمده آماده سازی تیم در آن ایام خواهد بود.

سرمربی شهرداری تبریز اذعان داشت: تنها نگرانی ما نداشتن زمان کافی برای آماده سازی تیم است که آنهم به دلیل فاصله زیاد بین اتمام لیگ برتر و لیگ یک و ظلم در حق تیم های تازه وارد به لیگ برتر است.

نشست روی نیمکت ظرفیت می خواهد

میثاقیان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نباید رفتار به ظاهر غیرعادی مانند بالا پائین پریدن ها و حرص خوردن های مربیان را به چالش کشید، اظهار داشت: نشستن روی این نیمکت ها بسیار سخت است و مربیان با این رفتارها فشارهای وارده را تحمل می کنند.

وی تصریح کرد: آنها که به سادگی از مربیان انتقاد کرده و انتظار دارند مانند یک مجسمه روی نیمکت نشسته و حرکتی نکنند در واقع از فوتبال چیزی نمی دانند.

سرمربی شهرداری تبریز افزود: مربیان در طول فصل فشارهای سنگینی تحمل می کنند و نباید از آنها انتظار غیرمعقول داشت.

کد خبر 1120940

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha