به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الشرق الاوسط، قاهره روز گذشته اعلام کرد: مبارک برای شرکت در پانزدهمین کنفرانس اتحادیه آفریقا که از روز یکشنبه آتی آغاز می شود به اوگاندا سفر نمی کند.
بر این اساس در این کنفرانس "احمد نظیف" نخست وزیر مصر به عنوان نماینده قاهره شرکت خواهد داشت.
اعلام نشدن علت عدم حضور مبارک در کنفرانس اتحادیه آفریقا که بررسی مسائل این قاره و به ویژه سودان را در دستور کار دارد، بار دیگر گزارشهای مطرح شده در زمینه ابتلای رئیس جمهور 83 مصر را به نوع پیشرفته ای از سرطان تقویت کرده است.
این در حالی است که در روزهای اخیر یک وکیل مصری طی شکایت از تعدادی از مقامات مصری بدلیل فریب افکار عمومی ادعا کرد که رئیسجمهور مصر در سال 2004 درگذشته است و اکنون بدل وی بر مصر حکومت میکند.
وی مدعی است که مبارک که از بیماری سرطان رنج میبرد، طی یک عمل جراحی که 16 ژوئن سال 2004 در آلمان انجام داد، جان خود را از دست داده است.
نظر شما