به گزارش خبرنگار مهر، نروژ، فنلاند و هلند کشورهایی هستند که به ترتیب از 22 مردادماه میزبان مسابقات والیبال ساحلی در قالب تور جهانی برای بازیکنانی هستند که ثبت نام رسمی آنها در فدراسیون بین المللی والیبال (FIVB) انجام شده است.
در همین راستا کمیته والیبال ساحلی فدراسیون والیبال کشورمان نسبت به معرفی نمایندگان مورد نظر خود برای حضور در این رقابتها و ثبت نام آنها در FIVB اقدام کرده هر چند که هنوز روادید سفر به این کشورها آماده نشده است.
مدیران فدراسیون والیبال در نظر دارند ویزای نروژ را تهیه کنند تا نمایندگان کشورمان پس از حضوردر مسابقات شهر "کریستین سند" از همانجا به ترتیب عازم فنلاند و هلند شوند.
احمد خجسته رئیس کمیته والیبال ساحلی فدراسیون والیبال با تائید این خبر به خبرنگار مهر گفت: فعلا اخذ روادید نروژ به مشکل برخورده است. البته رایزنیها ادامه خواهد داشت چون ثبت نام رسمی خود را درFIVB انجام دادهایم و از این بابت مشکلی برای حضور در تورهای جهانی نداریم. فقط همکاری سفارت نروژ و ویزانی این کشور را میخواهیم.
رئیس کمیته والیبال ساحلی فدراسیون والیبال تاکید کرد: برای تهیه ویزای نروژ با مشکلاتی مواجه شدهایم. اما به طور جدی پیگیر این موضوع هستیم. حتی بخشی از رایزنیهای خود را از طریق وزارت امور خارجه انجام دادهایم تا بتوانیم به موقع ویزا بگیریم. اگر ویزای نروژ به دستمان برسد برای سفر به فنلاند و هلند مشکلی نخواهیم داشت.
نظر شما