پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲ مرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۱۵

وقوع 210 مورد آتش سوزی در جنگلها و مراتع حومه شهر سنندج

وقوع 210 مورد آتش سوزی در جنگلها و مراتع حومه شهر سنندج

سنندج - خبرگزاری مهر: شهردار سنندج از وقوع بیش از 210 مورد آتش سوزی در جنگلها و مراتع حومه این شهر در سال جاری خبر داد.

فریدون پوررضایی در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 210 مورد آتش سوزی در جنگلها و مراتع حومه شهر سنندج روی داده است که این آتش سوزی ها باعث خسارت های فراوانی به محیط زیست و منابع طبیعی اطراف شده است.

وی ادامه داد: با توجه به گرمای هوا از یک سو و عدم رعایت مسائل ایمنی توسط بعضی از شهروندان از سوی دیگر باعث شده است که بیش از 210 مورد آتش سوزی در سال جاری در حومه شهر سنندج روی دهد که هر چند اقدامات بسیار خوب سازمان آتش نشانی در این راستا قابل توجه و ارزشمند است ولی علیرغم تمامی تلاشهای صورت گرفته خسارت های به منابع طبیعی هم وارد شده است.

شهردار سنندج خاطرنشان کرد: با توجه به خشک شدن رویش گیاهی مراتع و جنگل های داخل و حومه شهر سنندج، احتمال آتش سوزی در این زمینه بسیار بالاست که شهروندان باید در حفظ موارد ایمنی از بروز اتفاقات ناگوار و به آتش کشیده شدن این نعمت های خدادای و طبیعی جلوگیری نمایند.

وی وقوع آتش سوزی های مراتع و جنگل های سطح و حومه شهر به ویژه در منطقه پارک جنگلی توس نوذر و آبیدر را بسیار نگران کننده خواند و گفت: متاسفانه در این آتش سوزیها خسارت های زیادی به مراتع و نهال های این دو منطقه وارد شده است که اداره کل منابع طبیعی و سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری سنندج خسارت وارده را به ستاد حوادث غیر مترقبه استان اعلام کرده اند.

شهردار سنندج، با اشاره به صعب العبور بودن جنگل ها و مراتع داخل و حومه شهر سنندج و پایین بودن امکان استفاده از تجهیزات و ماشین آلات سنگین آتش نشانی در اتفاقات آتش سوزی این نقاط، مشارکت و همراهی شهروندان و پرسنل مناطبع طبیعی را در کنترل این آتش سوزیها امری لازم و ضروری خواند.

پوررضایی همراهی اداره کل منابع طبیعی با شهرداری سنندج در کنترل اتفاقات و آتش سوزی ها در این حوزه در سال جاری را مناسب ارزیابی کرد و افزود: پرسنل شهرداری و اداره منابع طبیعی بیش از حد توان خود در این زمینه تلاش داشته اند اما به دلیل همزمان بودن تعداد زیادی از آتش سوزی ها و شدت وزش باد در حین آتش سوزی متاسفانه وضعیت پیش آمده در زمینه سوختن مراتع و جنگل ها ی سطح و حومه شهر نگران کننده است .

وی اراضی ملی، جنگل ها و مراتع داخل و حومه شهر را متعلق به تک تک شهروندان دانست و یادآور شد: این فضاها به عنوان تنفس شهر و بهره گیری از آن در آینده برای ایجاد فضا های عمومی از سوی دستگاه های اجرایی و شهرداری در راستای تامین رفاه عمومی در نظر گرفته شده است و همه شهروندان و مسئولان باید در حفظ و نگهداری از آن کوشا باشند.

کد خبر 1121939

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha