رحمت الله رحمانی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تحقیقات نشان می دهد در سالهای اخیرآفت پروانه سفید اشجار فقط در استان گیلان وجود داشت اما هم اکنون این آفت خطرناک به سایر استانهای شمالی از قبیل گلستان، مازندران و اردبیل نیز انتشار یافته است.
وی عنوان کرد: اگر این روند به همین صورت ادامه یابد ممکن است به استانهای همسایه از قبیل قزوین و سمنان و سایر استانها نیز سرایت کند.
مدیرکل منابع طبیعی گیلان گفت: با توجه به شرایط خاص شمال کشور از لحاظ اکوسیستمی و همچنین صنعت توریسم خطرات جدی احساس می شود، گسترش این آفات و بیماریها می تواند در نهایت صدمات فراوانی به درختان جنگلی و مثمر وارد آورد.
وی همچنین از سفر دکتر " یوری ایوانوویچ کنینگو " رئیس انستیتو کنترل بیولوژیک آفات و بیماری های پوشکینگ روسیه به استان گیلان خبر داد و اظهارداشت: این سفر در راستای اجرایی کردن یکی از بندهای طرح ملی تفاهمنامه مشترک بین جمهوری اسلامی ایران و کشور روسیه در خصوص کنترل بیولوژیکی آفات و بیماری ها در سطح جنگلها، نهالستانها و محدوده شهری سه استان شمالی گیلان، مازندران و گلستان انجام شده است.
رحمانی یاد آورشد: از سال 1385 (2006 میلادی) که این تفاهم نامه به امضاء طرفین رسیده و این سومین بازدیدیست که از جنگلهای شمال کشور انجام می گیرد.
نظر شما