پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ مرداد ۱۳۸۹، ۲۰:۰۱

پوتین به جاسوسان آزاد شده:

بازهم برای ما کار خواهید کرد / آنها که لو داده اند بهای سنگینی می پردازند

بازهم برای ما کار خواهید کرد / آنها که لو داده اند بهای سنگینی می پردازند

نخست وزیر روسیه با خائن توصیف کردن کسانی که سبب لو رفتن هویت جاسوسان این کشور در غرب شده اند، در دیدار با 10 نفر از این جاسوسهای آزاد شده، به آنان نوید ادامه همکاری و آینده ای روشن را داده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، "ولادیمیر پوتین" نخست وزیر روسیه گفت  با 10 جاسوس روسی که اخیرا با شماری از جاسوسهای غربی مبادله شده اند، دیدار و گفتگو کرده و حتی با آنها آواز خوانده است.

وی در این دیدار به جاسوسهای آزاد شده گفته است: شما باز هم برای ما کار خواهید کرد و ما برای این کار جایگاه درخوری برایتان خواهیم یافت.

پوتین افزود: ما درباره آینده زندگی آنان صحبت کرده و آهنگی را نیز با هم زمزمه کردیم.
 
به گفته نخست وزیر روسیه، "خائنین" عامل لو رفتن هویت این جاسوسها در غرب بوده اند و بهای این خیانت خود را نیز خواهند پرداخت.

پوتین که تا پیش از فروریختن دیوار برلین در سال 1989 به عنوان افسر  سازمان اطلاعات روسیه (کا.گ.ب) در درسدن آلمان خدمت می کرد، افزود: جاسوسها طبق قوانین خاص خود زندگی می کنند، قوانینی که برای هر کسی شناخته شده است.
 
وی در بخش دیگری از سخنان خود از خائنین به عنوان دشمنان کشورش یاد کرد. پوتین همچنین حضور"آنا چپمن" زن جوان روسی را که فاش شدن هویت وی جنجال گسترده ای در رسانه های غربی به راه انداخت ، در بین این گروه جاسوسها تایید کرد.
 
گفتنی است در اواخر ماه ژوئن پلیس فدرال آمریکا اجازه خروج گروهی از جاسوسهای روسی را از این کشور صادر کرد. این اقدام در راستای بزرگترین تبادل جاسوس بین دو کشور پس از پایان جنگ سرد صورت گرفت.
کد خبر 1123213

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha