پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۹:۲۸

هندبال جوانان آسیا - تهران

تیم جوانان امارات برابر بحرین به پیروزی رسید

تیم جوانان امارات برابر بحرین به پیروزی رسید

سومین روز از رقابت های هندبال قهرمانی جوانان آسیا در تهران با پیروزی امارات بر تیم بحرین به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، سومین روز از دور مقدماتی دوازدهمین دوره رقابت های هندبال قهرمانی جوانان آسیا در تهران عصر امروز یکشنبه با برگزاری یک دیدار در گروه اول در تالار هندبال ایران پیگیری شد.

در این دیدار که نتیجه آن در رده بندی این گروه برای مشخص شدن دو تیم راه یافته به مرحله نیمه نهایی تاثیرگذار بود تیم امارات با نتیجه نزدیک 34 بر 33 تیم بحرین را شکست داد.

در چارچوب این رقابت ها روز گذشته دو تیم کره و قطر در گروه اول بر رقیبان خود پیروز شده بودند. فردا دوشنبه در ادامه رقابت های قهرمانی جوانان آسیا دو مسابقه برگزار می شود که طی آن قطر به مصاف کره می رود و سوریه برابر ژاپن صف آرایی می کند.

دوازدهمین دوره رقابت های هندبال قهرمانی جوانان آسیا و انتخابی جام جهانی با حضور 7 تیم در تهران پیگیری می شود. تیم ایران در گروه اول این رقابت ها با تیم های امارات و بحرین هم گروه است.

کد خبر 1123217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha