پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ مرداد ۱۳۸۹، ۱۸:۱۶

15 درصد جمعیت روستایی قزوین از پرداخت آب بها معاف هستند

15 درصد جمعیت روستایی قزوین از پرداخت آب بها معاف هستند

قزوین - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قزوین گفت: هم اکنون 15 درصد جمعیت روستایی استان کمتر از الگوی مصرف آب استفاده می کنند و این مشترکان از پرداخت آب بها معاف هستند.

 محمد علیزاده در گفتگو با خبرنگارمهر در قزوین افزود: الگوی مصرف آب آشامیدنی روستایی 16متر مکعب در ماه برای هر خانوار است و مشترکانی که کمتر از هفت متر مکعب در ماه آب آشامیدنی استفاده کنند از پرداخت آب بها و آبونمان معاف هستند.

وی اظهار داشت: 36 درصد از جمعیت مصرف کننده آب آشامیدنی روستایی استان  نیز در هر دوره دو ماهه برابر الگو (هفت تا 16متر مکعب) مصرف کرده و 32درصد نیز دو برابر الگو و 17درصد بالاتر از دو برابر بهره برداری می کنند.
 
علیزاده افزود: ادامه روند کنونی مصرف آب آشامیدنی در روستاهای استان قزوین منابع محدود آب را با خطر کمبود مواجه کرده است به گونه ای که این مسئله در کنار خشکسالی های مکرر، افزایش مداوم جمعیت، آلودگی های منابع و تغییرالگوی زندگی به سمت مصرف گرایی، کمبود و قطع آب آشامیدنی را در پی خواهد داشت.
 
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان قزوین همچنین قیمت تمام شده تولید هر متر مکعب آب در استان قزوین را دو هزار و 800ریال اعلام کرد و گفت: آب بهای دریافتی از روستاییان 30درصد همان میزان مصرف مشترکان شهری است.
 
علیزاده با اشاره به بالا بودن هزینه استحصال آب یادآور شد: توزیع ارزان و مصرف آب آشامیدنی در بخش کشاورزی و دامداری از مهمترین عوامل مصرف زیاد آب در این بخش است.
 
وی در پایان مدیریت مصرف را از آموزه های دینی و ملی خواند و بر ضرورت اعمال آن از سوی مردم تاکید کرد.
کد خبر 1123259

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha