به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، این در حالی است که محمد البرادعی مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی شرط رهبری جریان تغییر در مصر را رسیدن این امضاها به یک میلیون عنوان کرده است.
خاطر نشان می شود که این امضاها که توسط جریان های مخالف حکومت مصر جمع آوری می شود، چند روز پیش به 155 هزار امضا رسیده بود و هم اکنون به 250 هزار رسیده است.
بنابر این گزارش، این تعداد امضا تنها با گذشت بیش از دو هفته از شروع جمع آوری امضا برای حمایت از تغییرات البرادعی بدست آمده است. جریان های مخالف مصری در این راستا سایتهای متعددی را در شبکه اینترنت ایجاد کرده اند که یکی از اصلی ترین آنها سایت اخوان المسلمین است که تا کنون در جمع آوری امضا برای تغییر موفق تر عمل کرده است.
البته این در حالی است که ابهام در مسئله حضور محمد البرادعی مدیرکل سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی و از مخالفان جدی رژیم مبارک در انتخابات ریاست جمهوری مصر در سال 2011 به علت موانع موجود در قانون اساسی مصر هنوز لا ینحل باقی مانده است و احزاب مخالف به رهبری البرادعی هر از چندگاهی اعتراضاتی را علیه دولت ترتیب می دهند که به نظر می رسد همچنان به اوج خود نرسیده است.
نظر شما