به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت زینهوا، کاسترو در این کتاب به خاطرات چریکی خود مربوط به دوران انقلاب کوبا و سالهای پایانی دهه 50 میلادی میپردازد.
وی در کتاب "پیروزی استراتژیک" چگونگی پیروزی خود با 300 جنگجو را که به سرنگونی دیکتاتور این کشور انجامید شرح داده است.
این کتاب که احتمالاً اوایل ماه اگوست (هفته آینده) منتشر میشود شامل 25 فصل و حاوی عکسها، نقشهها، نمودارها و معرفی انواع سلاحهای استفاده شده از دو سوی این جنگ است.
کاسترو از سال 2006 یعنی از زمانی که از سمت خود کنارگیری کرد روی این کتاب کار کرده و هم اکنون در فکر نوشتن جلد دوم این کتاب است که به گفته وی احتمالاً "استراتژیک ضد حمله" نام خواهد گرفت.
رهبر سابق کوبا انگیزه خود از نوشتن این کتاب را پاسخ دادن به سوالات متعدد درباره کودکی، نوجوانی و جوانیاش و چگونگی و چرایی انقلابی شدن و شروع مبارزه مسلحانهاش عنوان کرد.
نظر شما