به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار کارشناس مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با بیان اینکه بازدهی بازار در هفته سوم تیرماه 45/2 درصد بود، گفت: 8 صندوق سرمایهگذاری توانستند بازدهی افزون بر بازدهی بازار را کسب کنند.
ایمان مقدسیان افزود: بازده صندوقهای سرمایه گذاری در سهام درهفته منتهی به 23 تیر ماه 89 بین منفی 37 صدم درصد تا مثبت 5/6 درصد در نوسان بود.
وی اظهار داشت: صندوقهای سرمایهگذاری در سهام، ماه منتهی به 23 تیر ماه 89 را در حالی به پایان رساندند که طی این ماه بیشترین بازده آنها به 14درصد رسید.
مقدسیان ادامه داد: ارزش صندوقهای سرمایهگذاری تا تاریخ فوق به بیش از 4 هزار و 876 میلیاردریال رسید که بیشتر از یکهزار و 700میلیارد ریال از این مقدار متعلق به صندوقهای سرمایهگذاری در سهام است.
وی در مورد مالکیت سرمایهگذاران در صندوقهای سرمایه گذاری گفت: سرمایهگذاران حقیقی بیش از 69 درصد واحدهای سرمایهگذاری صندوقها را به خود اختصاص دادهاند.
نظر شما