پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۲۲

8 صندوق سرمایه گذاری بازدهی بیش از بازار سهام کسب کردند

بر اساس گزارش مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار 8 صندوق سرمایه گذاری در سهام بازدهی بیش از بورس تهران را در هفته سوم تیرماه امسال به دست آوردند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار کارشناس مدیریت نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس با بیان اینکه بازدهی بازار در هفته سوم تیرماه 45/2 درصد بود، گفت: 8 صندوق سرمایه‌گذاری توانستند بازدهی افزون بر بازدهی بازار را کسب کنند.

ایمان مقدسیان افزود: بازده صندوقهای سرمایه گذاری در سهام درهفته منتهی به 23 تیر ماه 89 بین منفی 37 صدم‌ درصد تا مثبت 5/6‌ درصد در نوسان بود.

وی اظهار داشت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام، ماه منتهی به 23 تیر ماه 89 را در حالی به پایان رساندند که طی این ماه بیشترین بازده آنها به 14‌درصد رسید.

مقدسیان ادامه داد: ارزش صندوق‌های سرمایه‌گذاری تا تاریخ فوق به بیش از 4 هزار و 876‌ میلیارد‌ریال رسید که بیشتر از یکهزار و 700میلیارد‌ ریال از این مقدار متعلق به صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سهام است.

وی در مورد مالکیت سرمایه‌گذاران در صندوق‌های سرمایه گذاری گفت: سرمایه‌گذاران حقیقی بیش از 69‌ درصد واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌ها را به خود اختصاص داده‌اند.

کد خبر 1124655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha