به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، علیرضا شهبازی شامگاه چهارشنبه در جریان دیدار با اعضای شورای اسلامی و شهردار سنندج اظهار داشت: متاسفانه در حال حاضر وضعیت قابل قبولی بر شهرداری و شورای اسلامی شهر سنندج حاکم نیست و این مهم باعث نارضایتی مردم از عملکرد شورا و شهرداری شده است.
وی عنوان کرد: عملکرد و اقدامات شورای شهر و شهرداری باید مورد اقبال عمومی و رضایت مردم قرار گیرد ولی متاسفانه در حال حاضر این روند در شهر سنندج به هیچ عنوان وجود ندارد و من از اعضای شورای شهر انتظار دارم که در راستای پوشش نقاط ضعف در راستای ارائه خدمت بهتر به مردم تلاش کنند.
استاندار کردستان با اشاره به لزوم همکاری و تعامل جدی و گسترده اعضای شورای شهر با مردم بیان داشت: اعضا شورا لازم است که در همه حال با مردم ارتباط جدی و گسترده ای داشته باشند نه اینکه یک فرد سنندجی برای ملاقات با یکی از اعضای شورا هفت خوان رستم را طی کند.
شهبازی سنندج را پیشانی استان کردستان معرفی کرد و افزود: وضعیت عمومی و شرایط حاکم بر مرکز استان کردستان باید متناسب با شان و شخصیت مردم این استان باشد و لازم است که اعضای شورای شهر و شهرداری با تلاش و پیگیری جدی تر در راستای رفع مشکلات و کاستی ها اقدام جدی نمایند.
وی خواستار احساس مسئولیت جدی تر اعضای شورای اسلامی شهر سنندج در خصوص وضعیت این شهر شد و خاطرنشان کرد: شورا در قبال تمامی مسائل شهر مسئول است و باید در موقع مناسب اقدام نموده تا در پایان دوره کاری بتواند از کارنامه خود دفاع کند.
استاندار کردستان با اشاره به حمایت های دولت از بخش عمران شهری و اختصاص اعتبارات مناسب به این بخش، یادآور شد: با توجه به پیگیری های صورت گرفته قرار است اعتبارات بسیار خوبی در بخش عمران شهری برای سنندج و سایر شهرستان های استان جذب شود که امیدواریم با تلاش جدی تر شهرداری و اعضای شورای اسلامی شهر شاهد هزینه مناسب این اعتبارات و تلاش برای ارائه خدمت بهتر و مناسبت به مردم سنندج باشیم.
در ادامه این دیدار هر کدام از اعضای شورای اسلامی شهر سنندج نیز به بیان مشکلات و نارسایی های این شهر پرداخته و خواستار کمک های بیشتر بخش دولتی برای رفع این نارسایی ها شدند.
نظر شما