پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۴۹

درگفتگو با مهر عنوان شد:

ورود کشتی گیران شش کشور به مازندران/ آغاز رقابتها از روز شنبه

ورود کشتی گیران شش کشور به مازندران/ آغاز رقابتها از روز شنبه

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت کشتی مازندران از ورود کشتی گیران شش کشور خارجی برای شرکت در نخستین دوره مسابقات بین المللی کشتی آزاد جام موحد و حبیبی به این استان خبر داد.

اصغر ثمربخش در گفتگو با خبرنگار مهر در ساری در این زمینه اظهار داشت: تا کنون  تیم های آمریکا، بلاروس، بلغارستان، گرجستان، قزاقستان و ارمنستان وارد مازندران شده و در هتل نوید ساری اسکان داده شدند.

وی افزود: کشتی گیران داغستانی و آذربایجانی نیز تا پایان امشب وارد مازندران می شوند.
 
رئیس هیئت کشتی مازندران زمان وزن کشی این مسابقات را عصر فردا در قائمشهر اعلام کرد وافزود: رقابت ها از روز شنبه در سالن ورزشی جهان پهلوان امامعلی حبیبی قائمشهر برگزار می شود.
 
ثمربخش ادامه داد: در این مسابقات تیم منتخب ایران نیز با 70 کشتی گیر حضور دارد.
 
وی اضافه کرد: درنخستین دوره مسابقات کشتی آزاد جام مسابقات بین المللی کشتی آزاد جام عبدالله موحد وامامعلی حبیبی کشتی گیران در هفت وزن با هم رقابت می کنند.
 
مسابقات بین المللی کشتی آزاد جام عبدالله موحد و امامعلی حبیبی از اسطوره های کشتی مازندران که در تقویم رسمی فدراسیون جهانی کشتی ( فیلا ) قرار گرفته 9 و 10 مردادماه به میزبانی قائم شهر برگزار می شود.
کد خبر 1125015

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha