پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۱۱

یک قسمت از مستند "منظر ماه" را می‌سازم

یک قسمت از مستند "منظر ماه" را می‌سازم

پیام ابراهیم پور کارگردانی یک قسمت از مستند "منظر ماه" برای شبکه سه و ساخت یک آیتم از برنامه "جشن رمضان" را برای شبکه تهران را در برنامه دارد.

پیام ابراهیم‌پور درباره فعالیت اخیرش به خبرنگار مهر گفت: یکی از آیتم‌های برنامه جشن رمضان را به تهیه‌کنندگی فرید نیکخواه آزاد برای شبکه تهران می‌سازم. این آیتم شامل گزارش‌های حسی است و هر شب به یکی از مفاهیم انسانی مثل عشق، محبت، همدلی و ... می‌پردازیم.

وی در ادامه افزود: یکی از قسمت‌های مستند "منظر ماه" را به تهیه‌کنندگی عبدالله‌پور برای شبکه سه را هم کارگردانی می‌کند. این مجموعه مستند در 30 قسمت برای شبکه سه تهیه می‌شود و در قسمتی که من کار می‌کنم به زندگی یک حافظ کل قرآن در قائم شهر می‌پردازم. این حافظ قرآن نابینا است.

کد خبر 1125516

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha