پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۹ مرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۲۹

6.7 درصد اتوبوس های سمنان با عمر بالای 25 سال فعالیت می کنند

6.7 درصد اتوبوس های سمنان با عمر بالای 25 سال فعالیت می کنند

سمنان - خبرگزاری مهر: مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان از فعالیت 6.7 درصد اتوبوسهای سمنان ناوگان مسافربری استان با عمر بالای 25 سال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، قاسم باقری ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سمنان گفت: طرح جدیدی از محدودیت تردد اتوبوس‌های فرسوده در محورهای استان سمنان اجرا می شود.

وی افزود: مرحله هشتم طرح محدودیت و ممنوعیت تردد اتوبوس‌های فرسوده در حمل و نقل جاده‌ای کشور از اول مهر ماه سال‌جاری اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه 224 دستگاه اتوبوس زیرپوشش شرکت‌های مسافربری استان سمنان فعالیت می کنند، گفت: 15 دستگاه از این تعداد با عمر بالای 25 سال فعالیت می کنند.

به گفته وی در این طرح به ازای از رده خارج کردن اتوبوس‌های فرسوده اتوبوس جدید به متقاضیان داده می شود که افزایش ایمنی در سفر، کاهش تصادفات و ارائه خدمات مطلوب به مسافران از اهداف اجرای این طرح محدودیتی است.

مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان سمنان ادامه داد: بر اساس این طرح محدودیت تردد اتوبوس‌های فرسوده بین‌شهری با عمر بالای 25 سال در مسیرهای بیش از 500 کیلومتر و ممنوعیت ورود به استان تهران است.

کد خبر 1125817

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha