مهندس خدیجه محصلی در گفتگو با خبرنگار مهر به نتایج تحقیقات جهانی که امسال در ارتباط با تولید سیگارهای قاچاق انجام شده اشاره کرد و افزود: این تحقیقات نشان می دهد برخی سیگارها بدون توجه به مارک و برند آنها، حاوی مواد رادیواکتیو هستند چون کنترل و نظارتی بر روند تولید و ساخت آنها وجود ندارد.
وی در خصوص سیگارهای تولید داخل گفت: قطعا شرکت دخانیات یک سری استانداردها برای تولید سیگار دارد که موظف به رعایت آنها است.
محصلی به سیگارهایی که به صورت مجاز وارد کشور می شود، اشاره کرد و افزود: این سیگارها نیز توسط شرکت دخانیات و با نظارت وزارت بهداشت در گمرک آزمایش می شود.
کارشناسی مسئول دبیرخانه کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه هیچ کنترل و نظارتی بر روند تولید سیگارهای قاچاق وجود ندارد، تصریح کرد: وزارت بهداشت موافق هیچ سیگاری نیست اما مخاطرات سیگارهای قاچاق بیشتر است و از همین رو، مصرف کنندگان را باید نسبت به این موضوع آگاه ساخت.
محصلی ادامه داد: وزارت بهداشت موضوع آلودگی سیگارهای قاچاق به مواد هسته ای و رادیواکتیو را دنبال می کند و با وجود آزمایشهایی که شرکت دخانیات با نظارت این وزارتخانه انجام می دهد اما وزارت بهداشت به صورت جداگانه و با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی خود، آلودگی سیگارهای قاچاق را بررسی می کند.
به تازگی دکتر محمدرضا معدنی، دبیر اجرایی انجمن مبارزه با دخانیات اخیرا در گفتگو با خبرنگار مهر به موضوع آلودگی یک مارک پرفروش از سیگارهای قاچاق اشاره کرده بود.
نظر شما