به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی شادالویی با اعلام این مطلب گفت: این مجموعه در سه طبقه و در زمینی به مساحت 1820 مترمربع احداث می شود.
وی افزود: طبقه اول مجموعه فرهنگی ورزشی شهدا شامل 450 متر مربع فضای فرهنگی و 740 متر مربع فضای ورزشی است و در طبقه دوم نیز سالن ورزشهای توپی، کتابخانه، سالن مطالعه خواهران و برادران، سالن نمایش فیلم، سخنرانی و مخزن کتاب تعبیه شده است.
شادالویی خاطر نشان کرد: در طبقه زیرزمین، استخر، سونا و جکوزی احداث می شود و در طبقه سوم این مجموعه هم برای فضاهای فرهنگی و ارتباطی در نظر گرفته شده است.
شهردار منطقه 8 به سایر پروژه های عمرانی منطقه اشاره کرد و افزود: احداث سرای محله ایمان، سرای محله تسلیحات، پارک آبی پروین و تعریض و بهسازی مسیل باختر از جمله پروژه های در دست اجرا است.
نظر شما