پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۳ مرداد ۱۳۸۹، ۸:۲۱

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تغییر ساعت مدارس پایتخت را نمی پذیریم

تغییر ساعت مدارس پایتخت را نمی پذیریم

رئیس آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه به زودی در وزارت کشور جلسه ای برای تغییر ساعت کار مدارس و ادارات همزمان با آغاز سال تحصیلی 90-89 برگزار می شود گفت: در این جلسه مواضع خود را محکم و قوی مبنی بر مخالفت با این طرح عنوان می کنیم و آن را نمی پذیریم.

زکریا یازرلو در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: علت مخالفت ما با شروع کار مدارس یک ساعت دیرتر از ادارات و در ساعت 8:30 دقیقه این است که والدین دانش آموزان باید زودتر از فرزندانشان خانه را ترک کنند و این یک ساعت آنها را تنها بگذارند.

رئیس آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: البته این یک مشکل اجتماعی است و ربطی به آموزش و پرورش ندارد ولی باید طوری برنامه ریزی شود که دانش آموزان آسیبی نبینند.

در سال گذشته نیز یازرلو با طرح تغییر ساعت مدارس به دلیل اینکه پس از گذشت یکماه از سال تحصیلی اعلام شده بود و بهم ریختگی برنامه ریزی مدارس را در پی داشت مخالفت کرد.

یکی از مشکلاتی که در این طرح وجود دارد، مدارس دو شیفته و پایان کار شیفت دوم مدارس در شب و آسیبهای احتمالی اجتماعی ناشی از آن است که موجب مخالفت آموزش و پرورش با طرح تغییر ساعت مدارس می شود.

کد خبر 1126524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha