پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۱۶

مراکز مهم خونگیری به دستگاه دریافت پلاکت تجهیز می شوند

مراکز مهم خونگیری به دستگاه دریافت پلاکت تجهیز می شوند

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: مراکز مهم خونگیری از اهداکنندگان را به دستگاه دریافت پلاکت خون تجهیز می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسن ابوالقاسمی افزود: در حال حاضر برخی مراکز خونگیری به این دستگاههای تمام اتوماتیک تجهیز شده و برای رفع کمبودها در زمینه شیمی درمانی اقدام به دریافت پلاکت از داوطلبان می‌کنند.

وی با اشاره به طولانی‌تر شدن روند اهداء خون توسط داوطلب با اهدا پلاکت گفت: اهدا پلاکت وقت زیادتری از داوطلبان نسبت به اهدا خون می‌گیرد. ولی چون نیازهای مهمی همچون پیوند مغز استخوان، اختلالات انعقادی، سرطان خون و شیمی درمانی را برطرف می‌کند در برخی موارد ارزش بیشتری از اهدا خون داشته و از آن استقبال می‌کنیم.
 
بیماران مبتلا به اختلالات انعقادی، سرطان خون و گیرندگان پیوند مغز استخوان به دلیل واکنش منفی به نوع پلاکت رندوم که از اهداکنندگان مختلف بدست می‌آید ناچارند از اهداکننده واحد پلاکت دریافت کنند که سیستم بدنشان با آنتی‌بادی‌های کمتری مواجه شود و پلاکت دریافتی را دفع نکنند.
 
قبل از تجهیز مراکز خون‌گیری به دستگاههای اتوماتیک دریافت پلاکت خون دریافت زمان پلاکت به صورت غیراتوماتیک 10 ساعت به طول می‌انجامید که با دستگاه اتوماتیک این مدت به یک تا 5/1 ساعت تقلیل یافته است.
کد خبر 1126527

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha