پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۱۵

کابل اعلام کرد:

رشد 29 درصدی تلفات غیرنظامیان افغان در عملیات نیروهای ائتلاف

رشد 29 درصدی تلفات غیرنظامیان افغان در عملیات نیروهای ائتلاف

وزارت کشور افغانستان با انتشار آماری از رشد 29 درصدی شمار کشته و زخمیان شهروندان افغانی در ماه جولای در مقایشه با ماه قبل از آن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شینهوا، در ماه جولای (ماه گذشته میلادی) در مجموع 270 نفر از شهروندان افغان جان خود را در تحولات این کشور از دست دادند.

"زماری بشاری" سخنگوی وزارت کشور افغانستان با اعلام این مطلب گفت: در این ماه 588 نفر دیگر از شهروندان افغان نیز در تحولات مختلف زخمی شدند و بدین ترتیب در ماه جولای شمار کشته ها و زخمیان شهروندان افغان در تحولات به 858 نفر رسید که این میزان در مقایسه با ماه ژوئن 29 درصد رشد را نشان می دهد.

علاوه بر شهروندان افغانی، در ماه گذشته 125 نیروی پلیس افغان نیز در تحولات این کشور کشته و 291 نفر دیگر از آنها نیز زخمی شدند.

بر همین اساس در ماه جولای در مجموع 673 نفر از نیروهای طالبان کشته و 76 نفر دیگر از آنها نیز زخمی شدند و نیروهای ائتلاف نیز موفق به بازداشت 263 نفر از نیروهای طالبان در این ماه شدند.

این در حالی است که طالبان اعلام کرده از ابتدای سال جاری میلادی تا پایان ماه جولای یک هزار 100 شهروند افغانی کشته و یک هزار و 300 نفر دیگر نیز زخمی شده اند.

کد خبر 1126889

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha