به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ساکر نت، این سانحه رانندگی ساعت 7 صبح امروز دوشنبه در براگا روی داد و اندرسون قبل از اینکه خودروی او دچار حریق شود از آن خارج شد. طبق گزارش ها، آسیب دیدگی این بازیکن ، جزیی است.
یک شاهد می گوید که این بازیکن شب را در یک کلوب شبانه "ساردینیا بیبا" سپری کرده بود و با یک دستگاه آئودی 125 هزار پوندی R8 دچار این تصادف شد اما قبل از آتش گرفتن، وی را از لاشه ماشین خارج کرده اند.
آلمنو آنتونس که بر پایه گزارش ژورنال دو نوتیسیاس سه نفر را در خودروی فوق نجات داده، گفت: من متوجه دود شدم و دیدم که خودرو در حال آتش گرفتن است. برادرم او (اندرسون) را از خودرو بیرون کشید.
دو همراه وی ، یک مرد به نام ویکتور و یک زن جوان برزیلی بودند. البته جزئیاتی در این خصوص منتشر نشده است. آسیب دیدگان به بیمارستان سنت مارک منقل شدند.
نظر شما