پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ مرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۱۰

رقابت همزمان 420 متقاضی در مسابقات ملی مهارت در کرج و اصفهان

رقابت همزمان 420 متقاضی در مسابقات ملی مهارت در کرج و اصفهان

استان تهران - خبرگزاری مهر: یازدهمین دوره مسابقه های ملی مهارت در مرکز تربیت مربی پژوهشهای فنی و حرفه ای کشور با حضور 420 رقیب به شکل همزمان در کرج و اصفهان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، رئیس مرکز تربیت مربی پژوهشهای فنی و حرفه ای کشور پیش از ظهر دوشنبه در مراسم گشایش این رقابتها از حضور 420 نفر شرکت کننده در این دور از مسابقات خبر داد و گفت:‌ شرکت کنندگان در این مسابقه ملی به مدت چهار روز به شکل همزمان در مرکز تربیت مربی کرج، اداره کل فنی و حرفه ای منطقه کرج‌‌، تهران و اصفهان آزمون می دهند.

محمد تیموری افزود:‌ این شرکت کنندگان در 26 رشته از جمله تراش و فرز ‌ CNC، فناوری اطلاعات، کاربرد نرم افزار، جوشکاری، فناوری اطلاعات و پشتیبانی شبکه، طراحی صفحه های وب، کابینت سازی و فناوری خودرو رقابت می کنند.

وی با اشاره به حضور 71 نفر بانو در این مسابقات خاطرنشان کرد: این افراد در رشته هایی مانند خیاطی، فناوری اطلاعات، گرافیک و طراحی با هم رقابت می کنند.

اعزام نفرات برتر به مسابقه جهانی مهارت در لندن

رئیس مرکز تربیت مربی پژوهش های فنی و حرفه ای کشور یادآور شد: نفرات برتر و برگزیدگان این رقابتها پس گذراندن اردوی آمادگی به مسابقه های جهانی مهارت سال 2011 میلادی در لندن پایتخت انگلستان اعزام خواهند شد.

تیموری میزان سرمایه های هزینه شده برای برگزاری این مسابقات را چشمگیر عنوان کرد و اظهار داشت: علاوه بر این تلاش بسیاری برای آماده سازی افراد در این رقابتها با هدف کسب رتبه برتر جهانی صورت گرفته است.

مرکز تربیت مربی پژوهش های فنی و حرفه ای کشور فعالیت های آموزشی خود را در کرج از سال 59 آغاز کرد و اکنون هر هفته به طور متوسط حدود 500 مربی از مراکز آموزشی فنی و حرفه ای استانهای مختلف کشور در این مرکز آموزش های ضمن خدمت را فرا می گیرند.
کد خبر 1127254

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha