پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ مرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۴۰

با بی اعتنایی به مخالفتها؛

زرداری به انگلیس می رود

زرداری به انگلیس می رود

به گفته منابع آگاه پاکستانی، آصف علی زرداری رئیس جمهوری این کشور با نادیده گرفتن توصیه بعضی از محافل و نهادها، قصد دارد در پایان سفر سه روزه به فرانسه که از امروز آغاز می شود به انگلیس نیز برود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه جنگ چاپ پاکستان، شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان زرداری را در این سفر همراهی نمی کند.

اظهارات "دیوید کامرون" در سفر به هند مبنی بر اینکه "پاکستان نمی تواند هم از طالبان حمایت کرده و هم مدعی مبارزه با تروریسم شود" موجب خشم مقامات اسلام آباد شد.

این مسئله تا آنجا پیش رفت که احتمال می رفت سفر زرداری به دلیل این اظهارات لغو شود. اما اعلام اینکه زرداری در پایان سفر خود به فرانسه از انگلیس نیز دیدار خواهد کرد بار دیگر خشم برخی از مخالف را در پاکستان بر انگیخت.

"الطاف حسین" رهبر جنبش متحد از زرداری خواست با پاسخ به احساسات مردم از سفر به انگلیس خودداری کند.

همچنین شهبازشریف سروزیر پنجاب پس از بازدید از مناطق سیل زده در میانوالی طی گفتگویی با خبرنگاران گفت: در این شرایط آصف علی زرداری نباید به انگلیس سفر کند، بلکه هزینه در نظر گرفته شده برای این سفر را به عملیات امدادرسانی و احیای سیل زدگان اختصاص دهد.

"شاهد ملک" نخستین وزیر مسلمان کابینه انگلیس ضمن انتقاد شدید از اظهارات کامرون از زرداری خواست سفر خود به انگلیس را به نشانه اعتراض لغو کند.

کد خبر 1127284

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha