به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه جنگ چاپ پاکستان، شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان زرداری را در این سفر همراهی نمی کند.
اظهارات "دیوید کامرون" در سفر به هند مبنی بر اینکه "پاکستان نمی تواند هم از طالبان حمایت کرده و هم مدعی مبارزه با تروریسم شود" موجب خشم مقامات اسلام آباد شد.
این مسئله تا آنجا پیش رفت که احتمال می رفت سفر زرداری به دلیل این اظهارات لغو شود. اما اعلام اینکه زرداری در پایان سفر خود به فرانسه از انگلیس نیز دیدار خواهد کرد بار دیگر خشم برخی از مخالف را در پاکستان بر انگیخت.
"الطاف حسین" رهبر جنبش متحد از زرداری خواست با پاسخ به احساسات مردم از سفر به انگلیس خودداری کند.
همچنین شهبازشریف سروزیر پنجاب پس از بازدید از مناطق سیل زده در میانوالی طی گفتگویی با خبرنگاران گفت: در این شرایط آصف علی زرداری نباید به انگلیس سفر کند، بلکه هزینه در نظر گرفته شده برای این سفر را به عملیات امدادرسانی و احیای سیل زدگان اختصاص دهد.
"شاهد ملک" نخستین وزیر مسلمان کابینه انگلیس ضمن انتقاد شدید از اظهارات کامرون از زرداری خواست سفر خود به انگلیس را به نشانه اعتراض لغو کند.
نظر شما