پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۲ مرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۵۷

گزارش خبری مهر /

ریاضیدانان علم و صنعت از زیرزمین بیرون آمدند!

ریاضیدانان علم و صنعت از زیرزمین بیرون آمدند!

اساتید و دانشجویان دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت که به دلیل فرسودگی بخشهایی از ساختمان قدیمی این دانشکده مدتی مجبور به استقرار در زیرزمینهای دانشکده فیزیک و گروه معارف این دانشگاه شده بودند در سال تحصیلی جدید از بلاتکلیفی درمی آیند.

به گزارش خبرنگار مهر، مشکلات فضای فیزیکی دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت ایران طی سالهای اخیر به حدی جدی بود که رئیس این دانشگاه را وادار کرد تا در اردیبهشت ماه سال 87 در اجلاس روسای دانشگاههای کشور در حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مشکلات این دانشکده و وضعیت استقرار اساتید و دانشجویان آن را تشریح کند.

هر چند رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران قبل از آنکه اتفاق ناگواری برای جامعه علمی کشور در اثر فرسودگی و ریزش احتمالی ساختمان دانشکده ریاضی این دانشگاه رخ دهد اقدام به تخلیه آن کرده بود اما ترجیح داد نگرانی خود را در جمع همکارانش به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اعلام کند.

جبل عاملی در تشریح نگرانی هایش درباره ساختمان فرسوده دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت گفته بود: "مشکل دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت که ناشی از فرسودگی ساختمان است بارها اعلام شده اما جدی گرفته نشده است."

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه 600 میلیون تومان اعتبار از سوی وزارت علوم برای دانشگاه علم و صنعت تامین شده است خاطرنشان کرده بود: "ساختمان دانشکده ریاضی را تخریب کرده و در حال مناقصه برای ساخت آن هستیم اما قطعا نمی توان این دانشکده را با آن اعتبار ساخت."
 
جبل عاملی در تشریح کیفیت بلاتکلیفی اساتید و دانشجویان دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت اذعان داشته بود: "اساتید و بخش دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت در آزمایشگاهها و زیرزمینهای دانشکده فیزیک و گروه معارف دانشگاه مستقر هستند و بخشی از کلاسها نیز در آمفی تئاترها اداره می شود."
 
دکتر جبل عاملی پس از گذشت بیش از دو سال از طرح انتقاداتش در اجلاس روسای دانشگاههای کشور اکنون از بهره برداری ساختمان جدید دانشکده ریاضی دانشگاه علم و صنعت در مهر ماه 89 خبر می دهد.
 
رئیس دانشگاه علم و صنعت به مهر گفت: اساتید و دانشجویان دانشکده ریاضی از مهر ماه در ساختمان جدید مستقر می شوند.
 
وی همچنین از بهره برداری ساختمان های جدید دانشکده های مهندسی صنایع و مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت در مهر ماه امسال خبر داد.
کد خبر 1127443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha