به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه کریستین ساینس مونیتور، اگر فرض بر این باشد که حماس در حمله موشکی دیروز نقش داشته حملات موشکی روز دوشنبه علیه رژیم اسرائیل، توانایی حماس را برای استفاده از صحرای سینا به تصویر می کشد.
به نوشته این روزنامه، حملات موشکی علیه مناطقی در سرزمین های اشغالی و اردن در کنار دریای سرخ که گفته می شود از صحرای سینای مصر انجام شد نگرانیهای اسرائیل درباره امکان استفاده مبارزان از جمله حماس را از این منطقه برای حملات جدید تشدید کرد.
بر اساس این گزارش، حملات روز گذشته علیه رژیم اسرائیل دومین حمله از این نوع در چهار ماه گذشته بود این حملات موشکی همچنین ناتوانی دولت مصر را در کنترل فعالیتها در صحرای سینا نشان داد.
در گذشته نگرانی عمده درباره صحرای سینا این بود که گفته می شد گروههای اسلامی با کمک صحرا نشینان این منطقه در آن جا فعالیت می کنند، اما بعد از قدرت گرفتن حماس در منطقه غزه این مساله مطرح شد که حرکت اسلامی فلسطین شاخه ای از گروه اخوان المسلمین مصر ممکن است حضور خود را در این منطقه گسترش دهد.
این در حالی است که مصر پرتاب موشک بسوی سرزمین های اشغالی و اردن را از منطقه سینا رد و اعلام کرده که این منطقه تحت تدابیر شدید امنیتی قرار دارد اما وزیر اطلاعات اردن اعلام کرد مقامات این کشور مطمئنند که موشک های روز دوشنبه از خارج ازاین کشور بسوی اهدافی در این کشور پرتاب شده اند.
نظر شما