پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۲ مرداد ۱۳۸۹، ۱۷:۱۳

نیکزاد خبر داد:

بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد تا شهریور ماه به بهره برداری می رسد

بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد تا شهریور ماه به بهره برداری می رسد

خرم آباد - خبرگزاری مهر: وزیر مسکن و شهرسازی از به بهره برداری رسیدن بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد تا پایان شهریور ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی نیکزاد ظهر سه شنبه در حاشیه بازدید خود از پروژه بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه استان لرستان اظهار داشت: این بیمارستان با تخصیص 100 درصدی اعتبار تا پایان شهریورماه سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

وی با تاکید بر اینکه ما سر قول خود برای افتتاح بیمارستان در موعد مقرر هستیم، خاطر نشان کرد: تاکنون کار ساخت بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد با تخصیص 60 درصدی بوده است ولی از این به بعد با این بیمارستان با تخصیص 100 درصدی اعتبار ادامه خواهد داشت.

وزیر مسکن و شهرسازی با بیان اینکه خوشبختانه کار ساخت این بیمارستان با پیشرفت خوبی روبرو است، عنوان کرد: این بیمارستان یکی از بزرگترین بیمارستانهای آموزشی غرب کشور است.

نیکزاد خاطر نشان کرد: در شهریور ماه سالجاری این بیمارستان به منظور تجهیز، تحویل دانشگاه علوم پزشکی می شود که در این راستا وزیر بهداشت نیز قول مساعد داده است که در زمینه تامین اعتبارات تجهیز همکاری لازم را داشته باشد.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان لرستان نیز در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر در خرم آباد در سخنانی اظهار داشت: مساحت بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد بیش از 25 هزار متر مربع است.

شهرام ملکی با بیان اینکه این بیمارستان دارای هفت طبقه است، عنوان کرد: کاربرد بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد آموزشی می باشد.

وی با اشاره به اعتبار هزینه شده این بیمارستان تاکنون بیان داشت: تا کنون بیش از 13 میلیارد تومان برای این بیمارستان هزینه شده است.

رئیس سازمان مسکن و شهرسازی استان لرستان یادآور شد: همچنین بیش از هشت میلیارد تومان دیگر برای تکمیل و تجهیز بیمارستان شهید رحیمی خرم آباد نیاز است.

ملکی با بیان اینکه عملیات اجرایی این بیمارستان از چهاردهم اردیبهشت ماه سال 82 آغاز شده است، ادامه داد: پیشرفت فیزیکی این پروژه تا پایان سال84 تنها 21 درصدبوده است که از سال 84 تاکنون میزان پیشرفت فیزیکی پروژه به بیش 86 درصد افزایش یافته است.

کد خبر 1127914

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha