پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۱۳ مرداد ۱۳۸۹، ۹:۲۵

انعقاد قرارداد ایجاد 40 زمین چمن مصنوعی در محلات تبریز

انعقاد قرارداد ایجاد 40 زمین چمن مصنوعی در محلات تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: قائم مقام شهردار تبریز از انعقاد قرارداد ایجاد 40 زمین چمن مصنوعی در محلات این شهر خبر داد.

علیرضا باغبان در گفتگو با خبرنگار مهر در تبریز افزود: پنج زمین چمن مصنوعی از این تعداد نصب شده است و 35 زمین چمن دیگر تا پایان امسال برای بهره برداری آماده خواهد شد.

به گفته وی10 زمین چمن مصنوعی از این تعداد با مشارکت بخش خصوصی احداث می شود.

باغبان ادامه داد: هم اکنون 70 ست دستگاه بدنسازی در پارکها و اماکن عمومی تبریز نصب شده که با نصب 30 دستگاه دیگر در آینده نزدیک این رقم به 100 ست خواهد رسید.

قائم مقام شهردار تبریز گفت: برای نصب هر دستگاه ست بدنسازی در اماکن عمومی تبریز بیش از 150 میلیون ریال هزینه صرف می شود.

وی همچنین یادآور شد: هم اکنون در چهار پارک تبریز برای بانوان و 12 پارک برای آقایان تمرین هایی زیرنظر مربی تربیت بدنی جهت انجام ورزش همگانی دایر است.

باغبان از توسعه پیست دوچرخه سواری و نیز ایجاد جاده تندرستی در آینده نزدیک در تبریز خبر داد و گفت: این موضوعات از جمله برنامه هایی است که در دستور کار شهرداری تبریز قرار دارد.

کد خبر 1128132

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha