پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۲:۰۳

ابراهیم‌زاده در گفتگو با مهر:

انگیزه بالای بازیکنان به موفقیت‌مان کمک می‌کند/ مهم 3 امتیاز است نه حریف

انگیزه بالای بازیکنان به موفقیت‌مان کمک می‌کند/ مهم 3 امتیاز است نه حریف

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان با اشاره به اینکه انگیزه بازیکنان همه تیم‌ها در بازی با استقلال و پرسپولیس افزایش می‌یابد، گفت: برای ما همه مسابقات لیگ حکم فینال را دارد.

منصور ابراهیم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان مطلب فوق در مورد آخرین وضعیت تیم فوتبال ذوب آهن پیش از دیدار با استقلال گفت: به غیر از رافخواهی که تا هفته دیگر آماده حضور در مسابقات می‌شود، سایر بازیکنان در شرایط بسیار خوبی از نظر فنی و روحی قرار داشته و برای موفقیت در دیدار با استقلال آماده هستند.

وی با اشاره به اینکه بازی با تیم‌های استقلال و پرسپولیس همیشه انگیزه بازیکنان را بالا می‌برد، تاکید کرد: انگیزه خاص بازیکنان در این دیدار نقطه مثبتی برای تیم ما محسوب می‌شود ولی امیدوارم قدرت نفرات تیم ذوب آهن ادامه دار باشد و مانند همیشه در هر مسابقه‌ای با تمام توان به میدان بروند.

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن اضافه کرد: استقلال یک تیم خوب از نظر کادر فنی و بازیکن است که بازی‌سازان خوبی در خط هافبک مانند مبعلی و آشوبی دارد و در خط حمله هم میداوودی، مجیدی و برهانی را در اختیار دارد که این بازیکنان برای همه تیم‌ها خطرناک هستند اما در این بازی سخت سعی می‌کنیم با ارائه توانمندی‌های خود، امتیاز کامل را بدست آوریم.

ابراهیم زاده خاطرنشان کرد: برای ما همه بازی‌های لیگ حکم فینال را دارد زیرا از دست دادن 3 امتیاز هر دیداری می‌تواند در روزهای پایانی مشکل ساز شود، به همین دلیل ما به نام حریفان فکر نمی‌کنیم و با تمام توان برای رسیدن به پیروزی به میدان خواهیم رفت.

وی با بیان اینکه ذوب آهن در هفته‌های نخست لیگ بازی‌های سختی را پیش رو دارد، افزود: ما پس از پیروزی برابر پیکان و مس در کرمان، در هفته‌های آینده باید با استقلال، سایپا در کرج، سپاهان و صنعت نفت در آبادان بازی کنیم که تمام این دیدارها می‌تواند تیم ما را برای مسابقه مهم با پوهانگ در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا آماده تر‌ کند.

سرمربی تیم فوتبال ذوب آهن در پایان گفت: به علت نداشتن زمان لازم برای انجام بازی‌های تدارکاتی پیش از دیدار با پوهانگ، مسلما بازی‌های لیگ برایمان حکم بازی‌های تدارکاتی پیش از آن دیدار را دارد که علاوه بر تفکر پیروزی در این مسابقات، سعی داریم شرایط تیم و بازیکنان را برای آن مسابقه به شرایط ایده آل برسانیم.

دیدار تیم‌های فوتبال ذوب آهن اصفهان و استقلال تهران در چارچوب هفته سوم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور ساعت 19:20 دقیقه پنجشنبه چهاردهم مردادماه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار می‌شود.

کد خبر 1128275

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha