۱۳ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۲۰

محمدی زاده:

محیط زیست نباید قربانی توسعه استان همدان شود

محیط زیست نباید قربانی توسعه استان همدان شود

همدان - خبرگزاری مهر: معاون رئیس‌ جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست کشور گفت: نباید محیط ‌زیست قربانی توسعه و بالندگی استان همدان شده بلکه باید با رعایت شاخصها و استانداردهای زیست‌محیطی فعالیتها انجام شود.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، محمدجواد محمدی‌زاده ظهر چهارشنبه در بازدید از روند اجرای مصوبات سفر هیئت دولت به همدان در حوزه حفاظت محیط زیست گفت: با توجه به اعتبار تاریخی و ظرفیت بالای استان همدان در حوزه‌های زیرساختی و توسعه اقتصادی باید به مقتضیات زیست‌محیطی توجه شود.

محمدی‌زاده گفت: سفرهای اول و دوم رئیس ‌جمهور و هیئت وزیران آثار و برکات بسیاری در کشور و استان همدان داشته است که مصوبات سفر اول به طور کامل و مصوبات سفر دوم حدود 85 درصد در استان همدان محقق شده است.

وی اظهار داشت: سرانه مناطق حفاظتی و شکار ممنوع همدان طبق آمار حدود سه درصد جغرافیای استان است که با توجه به آمار متوسط 9 درصدی در سطح کشور این مناطق باید افزایش یابد.

معاون رئیس‌ جمهور یادآور شد: در خصوص حوزه انسانی وجود هزار و 500 واحد صنعتی در حال فعالیت با سرمایه‌گذاری در سطح استان همدان رقم قابل قبولی است و باید بر اجرای استانداردها و ضوابط زیست ‌محیطی در 18 شهرک ناحیه صنعتی استان همدان تأکید شود تا مسئله پساب در این مناطق حل شود.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه معدن، صنعت، گردشگری و کشاورزی ظرفیت‌های بالایی در توسعه استان همدان وجود دارد که با توجه به این استعدادها توسعه باید شکل بگیرد و نرخ بیکاری استان باید در حد پایین‌تری باشد.

محمدجواد محمدی‌زاده افزود: رویکرد سازمان حفاظت محیط‌زیست تعامل مثبت و مناسب با حفظ معیارهای زیست‌محیطی است تا در این مسیر بستر توسعه فراهم شود.

این مقام مسؤول با اشاره به وجود تعدادی از معادن در مناطق حفاظتی استان یادآور شد: با رعایت شاخص‌ها و استانداردهای زیست‌محیطی باید راهکارها و سیاست‌هایی در خصوص توسعه معادن استان ارائه شود تا بدون آسیب رسیدن به منطقه، معادن نیز بیکار نمانند.

وی گفت: باید در خصوص اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و پروژه‌های زیرساختی به مأموریت‌های زیست‌محیطی توجه شود و این امر مستلزم تعامل اداره کل محیط‌زیست با دستگاه‌های ذیربط و مردم استان است که در این راستا ایجاد ارتباط و تعامل مثبت و مناسب با رسانه‌ها و مطبوعات گام مؤثری جهت فرهنگسازی در این زمینه است.

محمدی‌زاده ادامه داد: با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین در حوزه زیست‌محیطی بسیاری از کارها بدون حضور فیزیکی قابل اجراست.

وی اظهار داشت: استفاده از نیروهای متخصص و آزمایشگاه‌های معتمد خارج از سازمان باعث روان‌سازی و بالا رفتن سرعت و دقت انجام کارها می‌شود.

در این مراسم ایستگاه سنجش آلودگی هوا به دست رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با اعتباری به مبلغ 130 میلیون تومان از مصوبات سفر دوم ریاست جمهوری افتتاح شد و افتتاح پاسگاه محیط ‌بانی منطقه شکار ممنوع نشر بخش شراء و بازدید از معدن آهنگران ملایر از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

کد خبر 1128533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha