به گزارش خبرنگار مهر در قم، این نمایش به نویسندگی افروز فروزنده و کارگردانی ملیحه سادات بابایی شامگاه چهارشنبه در فرهنگسرای جوان قم میزبان علاقمندان به هنر تئاتر بوده است.
محمد حاجی بابایی، ملیحه سادات بابایی، مائده اسداللهی و سالار حسینیفر این نمایش را به اجرا درآوردند که مورد استقبال حاضران قرار گرفت.
جشنواره تئاتر طراوت امروز در ششمین روز برگزاری، نمایش "ترب" را به کارگردانی صمد آذرخش در دو مرحله اجرا خواهد داشت.
به گفته دبیر این جشنواره، روزانه بیش از 300 نفر از علاقمندان به تئاتر استان از نمایشهای اجراشده در این جشنواره دیدن کردند.
لازم به ذکر است در حاشیه برگزاری پنجمین جشنواره استانی تئاتر طراوت، نمایشگاه عکس تاریخ تئاتر استان قم در کلبه هنر فرهنگسرای جوان برقرار است.

قم - خبرگزاری مهر: نمایش «مردی که میخواست مرد بماند» در پنجمین روز از پنجمین جشنواره استانی تئاتر طراوت در قم به نمایش درآمد.
نظر شما