۱۴ مرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۰۹

احمدی نژاد :

مدل توسعه ایرانی-اسلامی طراحی شود / 50سال ازمسیر توسعه درست عقبیم

مدل توسعه ایرانی-اسلامی طراحی شود / 50سال ازمسیر توسعه درست عقبیم

رئیس جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر اینکه باید مدل مبتنی بر مسایل فرهنگی خود را طراحی کنیم گفت: 50 سال از مسیر توسعه درست جا مانده‌ایم و در مسیری حرکت کرده‌ایم که مبتنی بر نیازهای جامعه ایرانی نبوده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به همدان ، محمود احمدی‌نژاد که صبح پنجشنبه در سومین سفر از دوره سوم سفرهای استانی در جمع مدیران همدان سخن می‌گفت، تاکید کرد: نظام سلطه چون مسلط شد دستاوردهایی هم به واسطه همین سلطه به دست آورد و این دستاوردهای ظاهری را برای جا انداختن خود به عنوان پیشرفت مطرح کرد. در حالی که الگوهای توسعه ارایه شده از سوی نظام سلطه نه تنها دستاورد چندانی برای کشورها نداشت بلکه فاصله آنها را با نظام سلطه روز به روز بیشتر می‌کرد.

احمدی نژاد با اشاره به اجرای الگوی توسعه نظام سرمایه داری در شرق آسیا گفت: هم اکنون اغلب مردم این کشورها تبدیل به کارگر نظام سرمایه ‌داری شده‌اند و تمام بنیان‌های فرهنگی آنها متلاشی شده است.

وی با طرح این سئوال که آیا درآمد سرانه برای پیشرفت حقیقی یک ملت گویا است؟ گفت: هرگز این آمارهای گویای پیشرفت حقیقی نبوده و هم اکنون بسیاری از کشورهای اروپایی درآمد بالایی دارند ولی بنیان‌های فرهنگی آنها متزلزل بوده و اصل ثروت در این گونه جوامع در دست دو الی سه درصد است و بقیه کارگری آنها را می‌کنند.

رئیس جمهور با تاکید بر این که نظام دول غربی هم اکنون سرمایه داری نیست بلکه نظام سرمایه‌داران است گفت: انسان نیاز به عشق و کمال دارد و در این نظام‌ها اثری از معیارهای انسانی مشاهده نمی‌شود.

وی در ادامه سخنان خود با طرح این سئوال که اما الگوی ما برای ساختن چیست و با وجود اینکه بسیاری از آمارها چندین برابر رشد داشته است آیا مشکلات ما برطرف شده است؟ گفت: علت عدم رفع مشکلات ما این است که به برنامه‌های طراحی شده از سوی دول غربی توجه کرده و با جهش در آمارها باز هم عقب هستیم.

احمدی نژاد برنامه ریزی غرب در الگوی توسعه را دو عامل دانست و گفت: اول اینکه با اجرای الگوی توسعه غرب وابستگی ما به آنها روز به روز بیشتر می‌شود و دوم هرچه در این چرخه بسته تلاش کنیم با مشکلات بیشتری مواجه می‌شویم.

وی در ادامه با بیان اینکه آنها کشورهای دیگر را به دنبال تغییرات ظاهری فرستادند تا کسی در پی مقابله با نظام سلطه نباشد، گفت: برده‌داری به تعبیر دیگری امروز ادامه دارد و در حالی کشورها به سه گروه توسعه نیافته، در حال توسعه و توسعه یافته تقسیم شده‌اند که هم اکنون از معادن یک کشور آفریقایی عقب افتاده با حدود 10 میلیون نفر جمعیت حدود 50 میلیارد دلار برداشت می‌شود ، در حالی که آن را عقب افتاده می‌دانند.

رئیس قوه مجریه در ادامه سخنان خود به قطعنامه تحریم علیه ایران اشاره کرد و گفت: آنها در حقیقت می‌خواستند به برزیل و ترکیه گوشمالی دهند که به تعبیر آنها کشورهای دست دوم نمی‌توانند نقش اصلی را در مسایل روز جهان داشته باشند، این موضوع نه در حوزه سیاسی بلکه در حوزه مسایل اقتصادی نیز وجود دارد.

وی شاخص‌های آماری ارایه شده را خوب دانست ولی در عین حال گفت: این آمارها کامل نبوده و برای مثال نمی‌توان جهت مشخص کردن تعالی فرهنگی معیار دقیقی ارایه کرد.

احمدی نژاد تعداد انتشار کتاب و روزنامه را معیاری برای پیشرفت فرهنگی ندانست و گفت: ممکن است یک کتاب عمیق یک ملت را متعالی کند ولی انتشار چند ده کتاب فقط برای یک ملت انحطاط در پی داشته باشد.

وی با بیان اینکه آنها می‌خواهند جهان را بر اساس نظام سرمایه‌داران اداره کنند گفت: بهترین انسانهای جامعه سرمایه‌داران، افراد تحقیر شده و جاهل هستند و هرچه جهل و حقارت بیشتر باشد برای آنها بهتر است.

رئیس جمهور تاکید کرد: آنها انسانهای را به گونه‌ای تحقیر می‌کنند که از آنها آزادی حقیقی را مطالبه نکنند ، اما ما انسان اینگونه نمی‌خواهیم و هرچه انسانهای ما عزت‌طلب، سالمتر و آزاده‌تر باشند جلوتر هستیم.

وی تاکید کرد: ما معتقدیم که باید با عدالت کشور خود را بسازیم لذا باید مدل خود را طراحی کنیم.

احمدی نژاد با اشاره به الگوی توسعه اقتصادی آمریکا گفت: اگر راه دزدی آنها بسته شود به واقع آنها کشور توسعه یافته به شمار نمی‌آیند و اگر نتوانند از معادن آمریکا و آفریقا و نفت رایگان بهره مند شوند و همچنین در شبکه اقتصادی طراحی شده مشکلات خود را به دیگر کشورها منتقل کنند چیزی برای ارایه ندارند.

وی گفت: ما برای ساختن ایران باید متکی به منابع خود باشیم و اگر بومی باشیم سرعت توسعه ما چندین برابر خواهد شد.

احمدی نژاد در ادامه کشاورزی را محور اقتصاد دانست و گفت: کشورهای به اصطلاح پیشرفته خودشان صادرکننده محصولات کشاورزی بوده و در این حوزه فعالیت گسترده‌ای را دارند در حالی که ما را به دنبال آدرس‌های غلط می‌فرستند. ما باید به استعدادهای خود برگردیم و آن را در چرخه‌هایی خرج کنیم که بتواند الگوی توسعه ایرانی- اسلامی را محقق کند.

وی در عین حال تصریح کرد: آنها رژیم غذایی مخرب را وارد جامعه ایرانی کرده و ما را وادار به حرکت در جهت رفع تبعات منفی آن می‌کنند و در حالی که خوشحالیم که دستگاه‌های پیشرفته‌های بهداشتی و درمانی را برای مداوای مریض‌ها وارد کرده‌ایم، باید بدانیم که مسیر غلط را انتخاب کرده‌ایم.

رئیس جمهور تاکید کرد: ما باید وارد فضای ذهنی جدیدی برای توسعه شویم زیرا اقتصاد بلوک غرب در مسیر دامن زدن به مصرف است در حالی که در مکتب ما مصرف به خودی خود یک ارزش محسوب نمی‌شود.

وی گفت: مشکل ایرانی راه حل ایرانی می‌طلبد و باید الگوی اسلامی- ایرانی را برای پیشرفت برنامه‌ریزی و طراحی کنیم.

احمدی نژاد با تاکید بر این که همگان می‌توانند الگوی برنامه ریزی برای توسعه اسلامی- ایرانی باشند گفت: مدیران شهر در این مسیر تلاش کرده و اهتمام خود را به کار گیرند.

وی در ادامه سخنان خود خطاب به حضار جلسه گفت که باید همه خدمتگزار مردم باشیم و قدر این فرصت الهی را بدانیم و همچنین برای خدا کار کنیم که کار برای خدا موثرترین کارهاست.

رئیس جمهور در ادامه گفت: باید در خدمتگزاری عاشق مردم بود به خصوص مستضعفین که خدمت به آنها در نزد خداوند جایگاه ویژه‌‌ای دارد.

وی در عین حال به مدیران استان همدان توصیه کرد که هزینه‌ها را پایین آورده و آن را در مسیر کمک به خانوارها و دانشجویان به کار گیرند.

تاکید کرد: آمارهایی که از روند رشد این استان ارایه شده است نشان دهنده همدلی مجموعه خادمان این شهر بوده است زیرا کارها در این شهر به هم پیوسته است و همه می‌خواهیم یک کار را انجام دهیم و آن ساختن استان است.

وی تمامی مدیران این استان را مکمل همدیگر عنوان کرده و گفت: وقتی یک توفیقی به دست می‌آید نشان دهنده مجموعه موفق است و ناموفقی نیز نشان دهنده جمع مدیران ناموفق است.

رئیس جمهور دومین نشانه آمارهای ارایه شده از پیشرفت استان را سرعت سازندگی در این استان دانست و گفت: قطار سازندگی در این استان به سرعت در حال حرکت است.

وی به سومین نشانه از آمارهای موفق در این استان اشاره کرد و گفت: استان همدان ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای دارد و این ظرفیت‌ها در کشاورزی، علم و فناوری و دیگر ابعاد مختلف به وضوح دیده می‌شود.

احمدی نژاد همچنین تصریح کرد:‌ باید همه ظرفیت‌های شناخته شده این استان را فعال و علاوه بر آن به یک موضوع که آن هم صادرات فرهنگی است، توجه ویژه‌ای کرد.

کد خبر 1128770

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha