به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه پاکستانی نیشن، "حامد گل" رئیس سابق سازمان جاسوسی پاکستان با اشاره به این موضوع که جنگ افغانستان در نهایت با شکست مواجه می شود، در گفتگو با سی ان ان اظهار داشت: آمریکا نیازمند انجام مذاکرات صلح با "ملا عمر" رهبر طالبان است.
وی در گفتگو با سی ان ان که فردا یکشنبه از این شبکه خبری منتشر می شود، اظهار داشت: آمریکا مجبور به مذاکره با ملا عمر است و مطمئن هستم که این مذاکرات نتیجه بخش خواهد بود.
حامد گل ضمن رد گزارش ویکی لیکز در خصوص حمایت وی و سازمان آی اس آی از القاعده گفت: از هیچ فرقه ای در افغانستان حمایت نمی کنم، بلکه از مردم این کشور حمایت می کنم.
وی در ادامه اشغالگری نیروهای آمریکایی در افغانستان را بدون دلیل خواند و افزود: هیچ دلیل قانونی برای حمله آمریکا به افغانستان وجود نداشت زیرا اف بی آی هیچ مدرک آشکاری را در خصوص نقش داشتن "اسامه بن لادن" رهبر القاعده در حملات 11 سپتامبر سال 2001 در دست نداشت.
حامد گل پیشتر در گفتگو با آژانس خبری آسیای جنوبی اظهار داشته بود: "باراک اوباما" رئیس جمهوری آمریکا در نهایت به خاطر دلایل اقتصادی نه دلایل راهبردی مجبور به عقب نشینی نیروهای ایالات متحده از افغانستان می شود، زیرا دولت آمریکا متوجه هزینه های سنگین اعزام نظامی بیشتر به این کشور جنگ زده خواهد شد.
نظر شما