پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۸۹، ۱۵:۴۸

ایاد علاوی:

طارق عزیز دوست من است/ هر روز به او فکر می کنم

طارق عزیز دوست من است/ هر روز به او فکر می کنم

پس از انتشار مصاحبه "طارق عزیز" نخست وزیر رژیم منحله بعث با روزنامه گاردین، رئیس فهرست العراقیه تاکید کرد: به طارق عزیز بگویید که او را همچنان دوست خود می دانم و هر روز به او فکر می کنم.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القبس، "ایاد علاوی" در ادامه "طارق عزیز" سرکرده شماره دو رژیم منحله بعث پس از صدام را مرد خوبی دانست که خانواده وی را نیز بخوبی می شناسد.

علاوی افزود: برای طارق عزیز بهترین آرزوها را می کنم و اعتقاد دارم با توجه به کهنسال بودنش زندانی طولانی مدت برای وی اشتباه است.

طارق عزیز که خود را در آوریل 2003 به نیروهای آمریکایی تسلیم کرد، این تصمیم را تنها تصمیمی می داند که برای آن تاسف خورده است.

وی اخیرا در کفتگو با گاردین گفته بود: اوباما منافق است، او عراق را برای گرگ ها رها ساخته است. ما همگی قربانی آمریکا و انگلیس هستیم. هنگامی که کسی اشتباهی مرتکب می شود باید آن را تصحیح کند، نه اینکه عراق را تا زمان مرگش رها کند.

طارق عزیز همچنین در این مصاحبه گفته بود: تنها زمان خروج از زندان درباره صدام سخن می گویم. من با تصمیم صدام نسبت به حمله علیه کویت مخالف بودم اما در نهایت چون وزیر خارجه بودم و باید از کشور دفاع می کردم با این تصمیم همراه شدم.

کد خبر 1129561

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha