پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۶ مرداد ۱۳۸۹، ۱۶:۲۰

طرح ملی ضیافت اندیشه در دانشگاه بیرجند برگزار می شود

طرح ملی ضیافت اندیشه در دانشگاه بیرجند برگزار می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: مسئول برگزاری طرح ملی ضیافت اندیشه در دانشگاه بیرجند از برگزاری این طرح در ماه مبارک رمضان همزمان با 30 استان کشور در دانشگاه بیرجند خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حجت الاسلام محمدعلی جعفری ظهر شنبه در نشست خبری گفت: به دلیل فاصله افتادن ماه مبارک رمضان با برنامه های آموزشی دانشگاه ها و به منظور بهره گیری از فضای معنوی این ماه این طرح برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه هر پایگاه ظرفیت پذیرش سه هزار دانشجو را دارد، عنوان کرد: در سطح کشور بالغ بر 110 هزار دانشجو در این طرح ثبت نام کرده اند.

حجت الاسلام جعفری با بیان اینکه در خراسان جنوبی بالغ بر دو هزار نفر از دانشجویان در این طرح  ثبت نام کرده اند، افزود: از این تعداد 90 درصد دانشجویان بومی استان هستند.

وی به محورهای برگزاری این طرح اشاره کرد و بیان داشت: علوم قرانی، نهج البلاغه، جنگ نرم، مهارتهای زندگی، فمنیسم و جریان شناسی از جمله محورهای برگزاری این طرح است.

حجت الاسلام جعفری همچنین تربیت بدنی، تربیت و خودسازی، انجام امور خیریه، نقد فیلم و برنامه های ادبی، مداحی و کرسی آزاد اندیشی مشاوره را از جمله محورهای فوق برنامه این طرح برشمرد.

وی در خصوص مزایای شرکت در این طرح، تصریح کرد: دانشجویان شرکت کننده در طرح ملی ضیافت اندیشه در پایان دوره از گذراندن چهار واحد معارف اسلامی معاف می شوند.

مسئول برگزاری طرح ملی ضیافت اندیشه در دانشگاه بیرجند در پایان زمان آغاز طرح را 23 مرداد ماه جاری مصادف با سومین روز از ماه مبارک رمضان اعلام کرد و یادآور شد: در این راستا سه هفته دوره آموزشی برای دانشجویان برگزار و سه روز آخر به صورت اعتکاف برگزار خواهد شد.

کد خبر 1129611

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha