به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، محمد آئینی عصر یکشنبه در جریان بررسی مشکلات اجرای پروژه میدان امام ارومیه، افزود: 8.5 میلیون نفر از جمعیت کشور در این مناطق زندگی می کنند.
وی با اشاره به اینکه تا پایان امسال جشنواره نوسازی و ساخت 50 هزار واحد مسکونی بافت فرسوده در شهرهای کشور اجرا می شود، بیان داشت: طی هفته دولت 10 هزار واحد مسکونی و تا پایان سالجاری نیز 40 هزار واحد مسکونی دیگر در بافت فرسوده شهرهای کشور نوسازی می شود که گام بلندی جهت اصلاح بافت فرسوده شهرهای کشور و تامین مسکن مناسب برای مردم در این محدوده شهرها ست .
وی با بیان اینکه میزان تسهیلات اختصاص یافته برای بهسازی 50 هزار واحد مسکونی 10 هزار میلیارد ریال است، اظهار داشت: دولت شرایط ارزان سازی در بافت فرسوده را فراهم کرده و کسانی که در محدوده بافت فرسوده هستند، از تهسیلات بدون سپرده 200 میلیون ریالی به شیوه ساخت و ساز سنتی و 250 میلیون ریالی به شیوه ساخت و ساز صنعتی استفاده می کنند.
معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران، ادامه داد: بافت فرسوده فضای مناسبی برای اسکان جمعیت سریز و تولید مسکن به شمار رفته و این در حالی است که با تخریب یک واحد فرسوده و سه واحد جدید نیز در بافت فرسوده برای اسکان متقاضیان فراهم می شود .
آئینی با اشاره به اینکه در بهسازی واحد های مسکونی بافت فرسوده هیچ گونه محدودیتی از نظر زیر بنا و تعداد طبقات وجود ندارد، بر همکاری دستگاههای خدمات رسان از جمله شهرداری و بانکهای عامل تاکید و خواستار تسریع در کار های اجرایی این طرح شد.
نظر شما