پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۸ مرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۵۹

برنامه های تابستانی فرهنگسرای توچال فردا پایان می یابد

برنامه های تابستانی فرهنگسرای توچال فردا پایان می یابد

آیین اختتامیه فرهنگسرای تابستانی توچال فردا با حضور اعضای شورای شهر و مدیران سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ایستگاه یک تله کابین توچال برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین حجازی با اعلام این خبر گفت: در این مراسم که با هدف" شکرخدمت" به شهروندان و تقدیر از پرسنل، هنرمندان و دستاندرکاران فرهنگسرای توچال برگزار می شود مرتضی طلایی از اعضای شورای شهر تهران و حجت اسلام شهاب مرادی به  سخنرانی می کنند.

رئیس فرهنگسرای ملل با اعلام رضایت شهروندان از فرهنگسرای توچال گفت: ما امروز دریافتیم که نباید مخاطب را در یک محیط بسته فرهنگی محصور کرد و خوراک برای او فراهم کرد. فرهنگسرای توچال نشان داد که هر کجا شهروند وجود دارد و هر کجا که فضای بکر مهیاست می توان مردم را به سمت و سوی آن هدایت کرد و نتیجه گرفت.
 
مدیر فرهنگی هنری منطقه یک ادامه داد: تا کنون بیش از15 هزار مخاطب از طریق ثبت نام در فرهنگسرا ها وخانه های فرهنگ  از برنامه های ایستگاه یک و 5 فرهنگسرای توچال و نمایشگاه صنایع دستی و زندگی اقوام ایرانی استفاده کرده اند و بیش از 10 هزار مخاطب آزاد نیز از فرهنگسرا با بلیط شخصی بهره مند شدند.
 
وی استقبال از جنگهای شبانه را بی نظیر توصیف کرد و افزود: هر جشن بیش از 3 هزار نفر مخاطب داشته است.
 
وی ساعت اجرای مراسم اختتامیه را 21 روز سه شنبه اعلام کرد و افزود: در این مراسم موسیقی زنده سنتی، موسیقی محلی قشقایی، نورافشانی، مسابقات فرهنگی هنری و اجرای برنامه طنز با هنرمندی حمید ماهی صفت برگزار می شود.

کد خبر 1130779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha