پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۹ مرداد ۱۳۸۹، ۱۱:۴۱

طرح وی‍ژه ماه رمضان در سازمان میادین شهرداری کرج اجرا می شود

طرح وی‍ژه ماه رمضان در سازمان میادین شهرداری کرج اجرا می شود

استان تهران - خبرگزاری مهر: سرپرست سازمان میادین میوه وتره بار شهرداری کرج از اجرای طرح وی‍ژه خدمات دهی به شهروندان با هدف جلوگیری از بالا رفتن قیمتها و نیز کنترل بازار خبر داد.

علیرضا عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج از تشکیل کمیته استقبال از ماه رمضان در این سازمان خبر داد وگفت: با توجه به نزدیکی ماه رمضان، کمیته ای در این خصوص در سازمان میادین تشکیل و دستورالعمل ویژه جهت اسقبال ازاین ماه پربرکت به کلیه واحدها ابلاغ شد.

وی این دستور العمل را شامل تغییر ساعات کاری بازارها شامل صبح ها 9  تا 13 و 30 دقیقه و عصرها 14 و 30 دقیقه تا اذان مغرب ، نظافت وزیباسازی بازارها قبل از شروع ماه مبارک رمضان، اطلاع رسانی به شهروندان در خصوص عرضه کالا با قیمت های مصوب، پخش مناجات وادعیه قبل از اذان ظهر ومغرب در همه بازارها عنوان کرد.

این مسئول همچنین توجه به وضعیت ظاهری کلیه کارگران غرفه ها و تهیه لباس نو برای نیروهای خدماتی، عرضه زولبیا و بامیه با قیمت مصوب و امر به معروف ونهی از منکر در خصوص مشاهده موارد روزه خواری توسط پایگاه بسیج سازمان اعلام و اظهارامیدواری کرد که شهروندان بتوانند با برنامه ریزی های به عمل آمده مایحتاج مورد نیاز خود را با کیفیت  مناسب از این بازارها تهیه کنند.

شهروندان جهت تماس با مدیران ومسئولین سازمان وارائه نقطه نظرات، پیشنهادات وانتقادات خود می توانند با شماره پیامگیر 2544243 وپیام کوتاه 100004243 تماس حاصل کنند.

کد خبر 1131204

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha