علیرضا عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج از تشکیل کمیته استقبال از ماه رمضان در این سازمان خبر داد وگفت: با توجه به نزدیکی ماه رمضان، کمیته ای در این خصوص در سازمان میادین تشکیل و دستورالعمل ویژه جهت اسقبال ازاین ماه پربرکت به کلیه واحدها ابلاغ شد.
وی این دستور العمل را شامل تغییر ساعات کاری بازارها شامل صبح ها 9 تا 13 و 30 دقیقه و عصرها 14 و 30 دقیقه تا اذان مغرب ، نظافت وزیباسازی بازارها قبل از شروع ماه مبارک رمضان، اطلاع رسانی به شهروندان در خصوص عرضه کالا با قیمت های مصوب، پخش مناجات وادعیه قبل از اذان ظهر ومغرب در همه بازارها عنوان کرد.
این مسئول همچنین توجه به وضعیت ظاهری کلیه کارگران غرفه ها و تهیه لباس نو برای نیروهای خدماتی، عرضه زولبیا و بامیه با قیمت مصوب و امر به معروف ونهی از منکر در خصوص مشاهده موارد روزه خواری توسط پایگاه بسیج سازمان اعلام و اظهارامیدواری کرد که شهروندان بتوانند با برنامه ریزی های به عمل آمده مایحتاج مورد نیاز خود را با کیفیت مناسب از این بازارها تهیه کنند.
شهروندان جهت تماس با مدیران ومسئولین سازمان وارائه نقطه نظرات، پیشنهادات وانتقادات خود می توانند با شماره پیامگیر 2544243 وپیام کوتاه 100004243 تماس حاصل کنند.
نظر شما