پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ مرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۲۸

"نبضم را بگیر، همهمه بودن دارد" منتشر شد

"نبضم را بگیر، همهمه بودن دارد" منتشر شد

کتاب "نبضم را بگیر، همهمه بودن دارد" در شرح زندگی و آثار طاهره صفارزاده به کوشش منیژه آرمین و فاطمه ابراهیمی از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، این کتاب شامل سه بخش است که عبارتند از "نبضم را بگیر، همهمه بودن دارد" به روایت فاطمه ابراهیمی، "احادیث به روایت دیگران" و "نقد و بررسی آثار".

در مقدمه کتاب درباره این شاعر فقید آمده است: دکتر طاهره صفارزاده از اسوه‌های شایسته پیروی، نه‌تنها برای زنان برای همه کسانی است که در عالم ادبی و اندیشه متعهد به "مسئولیت" هستند. او به درستی "معاصر" بود. در روزهای غربت ارزشهای اسلامی وانسانی با کلام فاخر و شعر سپید،‌ به مخالفت با استبداد پرداخت و در این راه استقامت ورزید.

علاوه بر روایتها و خاطراتی که از این شاعر در کتاب آمده گفتگویی خواندنی نیز با صفارزاده به چاپ رسیده است که پیش از این در کتاب "بیداری در علم و هنر" منتشر شده بود.

صفارزاده در سال 1315 در سیرجان زاده شد. وی پس از کسب مدرک لیسانس در رشته زبان و ادبیات انگلیسی، برای ادامه تحصیل به خارج از کشور رفت. در سال 1371 از سوی وزارت فرهنگ و آموزش عالی عنوان استاد نمونه به وی اعطا شد و در سال 1380 پس از انتشار ترجمه قرآن به انگلیسی و فارسی عنوان خادم‌القرآن را کسب کرد.

زنده‌یاد صفارزاده در سال 2005 از سوی انجمن نویسندگان آفریقایی و آسیایی در مصر  به‌عنوان برترین زن مسلمان برگزیده شد.

کتاب "نبضم را بگیر، همهمه بودن دارد" با شمارگان 2500 نسخه در 154 صفحه و به قیمت 2900 تومان منتشر شده است.
 

کد خبر 1131366

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha